Tarih: 03.11.2016 09:44

İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı

Facebook Twitter Linked-in

Trendeki Yolcu adlı filmin çekimi için geldiği Aydın`da gözaltına alınan İlyas Salman gözaltına alınınca gerçekten korktuğu ve halen bu korkuyu üzerinden atamadığı belirtildi.

KUŞADASI`NDAKİ TEDAVİSİNİN ARDINDAN İSTANBUL`A GİTTİ

Olaydan sonra Kuşadası`nda iki gün hastanede tedavi gördüğü belirtilen İlyas Salman setlerde yer almazken, Salman`ın psikolojik tedavi için İstanbu`a gittiği öğrenildi. 

Aydın`ın İncirliova ilçesi Yazıdere köyünde sinema sanatçısı İlyas Salman ve Neslihan Acar`ın da rol aldığı Trendeki Yolcu adlı filmin çekimleri şimdilik İlyas Salman`sız devam ediyor.

GÖZALTINA ALINMIŞTI

1980`li yıllarda gerçek hayatta yaşanmış bir aile dramının gözler önüne serilmesi amaçlanan filmin başrol oyuncusu İlyas Salman`ın ilk gün kabahatler kanununa muhalefet ettiği gerekçesi ile gözaltına alınmasının ardından Salman, çekimlerde görünmez oldu.

Çekimler İlyas Salman`sız devam ederken Salman`ın sahnelerinin sonradan çekileceği belirtildi. Filmin çekimlerine şimdilik İlyas Salman`sız devam ediliyor.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

Film ekibinde yer alan ancak isminin açıklanmasını istemeyen bir görevli, ilk gün gözaltına alınan İlyas Salman`ın çok korktuğunu olaydan sonra iki gün Kuşadası`nda tedavi gördüğünü durumu düzelmeyince de İstanbul`a gittiğini söyledi.

Şu anda İstanbul`da tedavi gördüğü belirtilen İlyas Salman`ın iyileştikten sonra film çekimine döneceği öğrenildi.

İLİŞKİLİ HABERLER


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —