Adalet Bakanlığı'ndan AIDS açıklaması

Adalet Bakanlığı'ndan AIDS açıklaması

Adalet Bakanlığı, 'Halkımıza Uyarı' başlıklı AIDS ve bulaşıcı hastalıklar ile ilgili bir metnin yayılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Adalet Bakanlığı, `Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Halkımıza Uyarı` başlıklı AIDS ve bulaşıcı hastalıklar ile ilgili bir metnin, sosyal medyada ve mail yoluyla yayılması ilgili açıklama yaptı.

Adalet Bakanlığı`ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Halkımıza Uyarı` başlıklı AIDS ve bulaşıcı hastalıklar ile ilgili bir metnin,sosyal medyada ve mail yoluyla yayıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Sosyal medyada yayılan bu metin sahte ve uydurmadır.Söz konusu bildiri ile kötü niyetli kişi ve kişilerce toplumun hassas olduğu sağlık alanına yönelik panik havası oluşturulmak istenilmektedir. Bu girişimin Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ismi kullanılarak yapılmak istenilmesi sahte metne inandırıcılık sağlamayı amaçlamaktadır. Aynı olay 2007 yılında da kötü niyetli kişi veya kişiler tarafından toplumda infiale yol açmak için sahnelenmiş olup halkımıza ilgili metni dikkate almamasına ilişkin bir basın bildirisinde bulunulmuş ve ilgi ve ilgililer hakkında gerekli takibat yapılmıştır. Söz konusu metin ve içeriği tamamen uydurma olup Adalet Bakanlığı Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı ile kesinlikle ilişki ve ilgisi bulunmamaktadır. Sözkonusu metni hazırlayanlar ve sosyal medyada yayanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.



Tiroid sorunları kadınları 5 kat fazla etkiliyor

Süt tüketimi öğrencilerin becerilerini etkiliyor

Diyabet tedavisinde sensör teknolojisi

Sağlıklı beslenme çantası için altın kurallar

Grip deyip geçmeyin..!

Okula yeni başlayanların güvenlikleri nasıl sağlanmalı?

Kalp sağlığı İstanbul Beylikdüzü'nde konuşuldu

İstanbul Bakırköylü kadınlara ücretsiz mamografi

Aort kapağını ameliyatsız değiştirmek mümkün!

Sağlıklı sonbahar için bağışıklığınızı güçlendirin

Midenize aşırı yüklenmeyin, çünkü...

Kronik öksürük ve ağır yük kaldırma kasık fıtığı sebebi

Kalp ameliyatlarında robotik dönem

Dişler iyi temizlenmezse arayüz çürüğü oluşabiliyor

Dünya kalp cerrahları Türkiye'de buluşuyor