Kurtulmuş`tan Cumhuriyet Gazetesi`ne Yönelik Operasyonla İlgili Açıklama: Siyaset Olarak Söz...

Kurtulmuş`tan Cumhuriyet Gazetesi`ne Yönelik Operasyonla İlgili Açıklama: Siyaset Olarak Söz...

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi`ne yönelik operasyonla ilgili `Şu anda devam eden bir hukuki süreç var. Hep beraber bu hukuki süreci izleyeceğiz.

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi`ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden bir hukuki süreç var. Hep beraber bu hukuki süreci izleyeceğiz. Bizim siyaset olarak bu süreçle ilgili şöyle ya da böyle olsun, şeklinde bir söz söylememiz doğru değil dedi.

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu`nun ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhuriyet Gazetesi`ne yönelik operasyon ve muhalefetin söz konusu operasyona ilişkin eleştirileri sorulan Kurtulmuş, Cumhuriyet Gazetesi`nin yazar kadrosuna değil, Yeni Gün Haber ve Yayıncılık Grubu`na yani Cumhuriyet Gazetesi`ne ve Cumhuriyet Gazetesi Vakfı`na ilişkin 18.08.2016 tarihinde başlatılan bir soruşturma var. Tüzel kişiliğe açılmış olan bir soruşturmadır. Dün itibariyle arama, el koyma ve gözaltı kararları verilmiş; uygulama bugün itibariyle başlatılmıştır. Şu anda devam eden bir hukuki süreç var. Hep beraber bu hukuki süreci izleyeceğiz. Bizim siyaset olarak bu süreçle ilgili şöyle ya da böyle olsun, şeklinde bir söz söylememiz doğru değil. En kısa zamanda sürecin sonucunu hep beraber göreceğiz diye konuştu. - Ankara



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride