Cumhuriyet bebeğine Cumhuriyet altını

Cumhuriyet bebeğine Cumhuriyet altını

Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı.

Mersin`in Erdemli ilçesinde doğan 29 Ekim?in ilk bebeğini ve ailesini ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Bugünümüzü yarınımızı her şeyimizi borçlu olduğumuz Cumhuriyet Bayramımızın yıl dönümündeyiz. Varlık sebebimiz Cumhuriyetin korunması adına, kollanması adına elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız. Çünkü biz şuan bu faaliyeti icra ediyorsak, özgür bir ülkede yaşıyorsak, bunu gerçekten Cumhuriyete borçluyuz. Bu kutsal vatanı bizlere emanet eden atalarımızı minnetle şükranla yad ediyoruz dedi.

Cumhuriyet bebeğine bir ömür boyu mutluluk dileyen Tollu, Onlardan devraldığımız bu kutsal emaneti daha da ileriye, daha mükemmele götüreceğiz. İnşallah bu ülkeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarıp dünyada hak ettiğimiz konuma getireceğiz. Bu yavrumuzda böylesine güzel bir günde dünyaya geldi. Sağlıklı huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum. Annesini babasını tebrik ediyorum diye konuştu.

Henüz ismi konulmayan bebeği kucağına alan Başkan Tollu, objektiflere poz verdi.
Anne Mihriban Çolak ise ikinci bebeğinin doğumunun mutluluğunu yaşadığını belirterek, Çok güzel bir duygu Allah herkese çocuk nasip etsin dedi.

Minik kızın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren ebe hemşire Sultan Yazgan da, Bebeğimiz gece 01.15`te doğdu. Bebeğimiz kız bebek ve 3,5 kilo dünyaya geldi. Gayet sağlıklı ve annesinin de bebeğinde sağlık problemi yok şeklinde konuştu.



Yurt genelinde hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?

Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?