Tarih: 25.10.2016 18:44

Darbeci general böyle tehdit etmiş!

Facebook Twitter Linked-in

İzmir`de mahkemeye sunulan iddianamede,İzmir ve Manisa`da sözde sıkıyönetim komutanı olarak ilan edilen eski Tümgeneral Hakbilen tarafından Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Recep`in derdest edilmek istenmesinin detayları anlatıldı.

SIKIYÖNETİM KOMUTANIYIM HEPİNİZİ ÖLDÜRTÜRÜM

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin hazırlanarak mahkemeye sunulan iddianamede, yurtta sulh konseyince Manisa ve İzmir`de sözde sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Memduh Hakbilen`in, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep`i Birlikler harekete geçti, artık önüne geçemezsiniz. Ben sıkıyönetim komutanıyım, hepinizi öldürtürüm. şeklinde tehdit ettiği bilgisine yer verildi.

İzmir Cumhuriyet Savcısı Berkant Karakaya tarafından hazırlanan ve ekleriyle bin 300 sayfalık FETÖ`nün darbe girişimine ilişkin iddianamede, darbe girişimi sırasında Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Recep`i derdest etmek istediği öne sürülen ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ihraç edilen Tümgeneral Hakbilen`in, Ege Ordusu Komutanlığına bağlı bulunan Denizli`deki 11. Motorize Piyade Tugayı, Edremit`teki 19. Motorize Piyade Tugayı ile Bergama Alay Komutanlığındaki tankların İzmir`e gönderilmesi için talimat verdiği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —