Tarih: 22.10.2016 20:06

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: `Türkiye`nin Geleceği Aydınlık. Bundan Hiçbir Şüphem Yok.`

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye`nin geleceği aydınlık. Bundan hiçbir şüphem yok. Çünkü bu kahraman milletin bir kahraman lideri var. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 21. yüzyıla Türkiye`yi hep birlikte taşıyacağız. dedi.

Yılmaz, İnegöl ilçesinde, 26 binadan oluşan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü`nün açılışında, hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan kampüsün hayırlı olmasını diledi.

Hayır sahiplerine ve katkıda bulunanlara teşekkür eden Yılmaz, Allah, onların yüzlerini ak eylesin. Bu vesileyle 2016-2017 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. diye konuştu.

Yılmaz, hayır yapmanın zor olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Bilin ki hayır yapmak ne kadar zorsa ecri de o kadar büyüktür. Bizde genel kural var; `Marifet iltifata tabidir.` Muhakkak ki iyi iş yapana teşekkür etmeliyiz. Mehmet Bey`e teşekkür ediyoruz ama bir sözümüz daha var; `İyilik yap, denize at, balık bilmezse Halik bilir`. Dolayısıyla Allah`ın bildiğini Cenab-ı Allah, mutlaka kullarına da bildirir. Mehmet Bey, Allah senin gibilerinin eksikliğini göstermesin. İl müdürümüze sordum `Bursa`nın avantajı nedir?` diye. `Aydın, çalışkan insanlar, yüzleri gülüyor, yardımseverler, Mehmet Bey gibi olanlar çok` dedi. Bir şey daha söyledi; buradaki meslek okullarının oranı yüzde 61. Türkiye`de bu oran, yüzde 44. Anladım ki Bursa`nın geleceği aydınlık. Türkiye`nin geleceği aydınlık. Bundan hiçbir şüphem yok. Çünkü bu kahraman milletin bir kahraman lideri var. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 21. yüzyıla Türkiye`yi hep birlikte taşıyacağız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —