Tarih: 10.10.2016 13:44

Fetö`nün Antalya`daki Eğitim Kadrosu Adliyede

Facebook Twitter Linked-in

Antalya`da Fetulahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ) eğitim kadrosuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 15`i kadın, 61 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin örgütün haberleşme programı Bylock kullandıkları tespit edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından terör örgütü FETÖ`nün `abi` ve `abla`larına yapılan operasyonlar sürüyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri Antalya merkez, Alanya, Manavgat, Demre, Serik, Gazipaşa ve Finike ilçelerinde FETÖ`ye ait İrfan, Toros ve Işık isimli şirketlerin eğitim kadroları içinde ve bazı kamu kuruluşlarında çalışıp örgüt içinde `abi` ve `abla` konumunda olan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlemişti. 29 Eylül sabahı TEM operasyon ekipleri tarafından farklı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 15`i kadın, 61 kişi gözaltına alınmıştı. Aramalarda ise 1 dolarlar, Bank Asya`ya ait dekontlar, FETÖ`ye ait kitap ve dokümanlar ile flash bellek, hardisk, dijital materyaller ele geçirilmiş ve örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullandıkları tespit edilmişti.

Antalya merkez ve 6 ilçede gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgulamaları devam ediyor. - ANTALYA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —