Tarih: 10.10.2016 12:22

Sağlık Personeline `Asker Muayene ve Sağlık Raporları` Eğitimi Verildi

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından, sağlık personeline Asker Muayene ve Sağlık Raporları eğitimi verildi.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği`nden yapılan yazılı açıklamada, 669 Sayılı KHK ile Askeri Hastanelerin Sağlık Bakanlığı`na bağlanması ile karardan önce askeri hastanelerde verilen askeri personelin sağlık yeteneklerini tespit raporlarının bakanlığa bağlı sağlık kuruluşlarından verileceği belirtildi. Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği Kapsamında verilen Sağlık Raporları Genelgesi doğrultusunda başvuruda bulunanların mağdur olmalarını önlemek, hizmet kalitesini arttırmak ve Trakya Bölgesi`nde bu konuda eğitim ihtiyacını gidermek amacıyla Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinden gelen çeşitli branş hekimlerine Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Çorlu Devlet Hastanesi`nin ev sahipliği yaptığı Asker Muayene ve Sağlık Raporları eğitimi düzenlenmiştir.

Eğitime, Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Dönmez, İdari Hizmetler Başkanı Kürşad Koparan, Başhekim Mustafa Doğan, Tekirdağ Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamza Öksüz ile sağlık personelinin katıldığı kaydedildi. - TEKİRDAĞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —