Terörist Gülen, İncil üzerine yemin etmiş!

Terörist Gülen, İncil üzerine yemin etmiş!

Nurettin Veren, teröristbaşı Gülenin ABD vatandaşı olmak için İncil üzerine yemin ettiğini anlattı. Kefil olan 7 Türkün adını da tek tek sıraladı.

Gülen`in, İzmir`de görev yaptığı Kestane Pazarı semti özel olarak seçildi. Çünkü burası, tıpkı Pensilvanya`daki gibi Cizvit papazlarının eğitim aldığı bir yerdi.

Fetullah Gülen, 1988`de para toplattı. Necdet Başaran`ı Pensilvanya`ya yolladı ve bugünkü çiftliğinin olduğu arsayı aldırdı. ABD`ye gideceğini, o zaman planlamıştı!

Tam 11 yıl sonra da, yani 1999`da hastalık bahanesiyle kaçtı. Ardından Amerikan vatandaşı olmak için başvuru yaptı. Bunun için 27 kişi kendisine kefil oldu.

Hatta bunlardan 20`si ABD`li, 7`si ise Türk`tü. İşte isimleri: Yıldırım Akbulut, Ali Yurtsever, Mehmet Sağlam, Emin Başer, Kemal Öksüz, Murat Saraylı, Mustafa Akyol.

DEVLETİNİ REDDETTİ

İşte Gülen`in ettiği o yemin: Burada, önünüzde, şimdiye kadar tabiiyetinde bulunduğum her türlü devlet tabiiyeti ve egemenliğini reddettiğime; bundan böyle ABD`ye bağlılık göstereceğime; gerektirdiği hallerde ABD ordusuna hizmet vereceğime; bu yükümlülükleri özgür bir şekilde, akıl sağlığım yerinde ve samimi olarak üstleneceğime yemin ederim..