Tarih: 07.10.2016 12:00

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Demirel Açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, şehitlerin kemiklerini sızlatacak, ruhlarına azap çektirecek kıyaslamalardan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

MHP İl Başkanı Demirel, yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK`nın FETÖ`nün boşluğunu doldurmaya çalıştığını söyledi.


Her gün bir ya da birkaç şehit haberi aldıklarını kaydeden Demirel, Terör örgütü PKK, FETÖ`nün boşluğunu doldurmak için FETÖ` nün bıraktığı yerden var gücüyle saldırmaktadır. Her gün yüreğimize ateşler düşerken, ciğerlerimiz yanmaktadır. dedi.

Demirel, 15 Temmuz`da FETÖ, terörle mücadelede PKK tarafından şehit edilen askerlerin, Türk Milleti`nin gönlünde taht kurduklarını aktardı.

Tablo bu kadar hazinken, 15 Temmuz şehitleriyle terörle mücadele şehitleri arasında bir ayrım yapmak da bize göre doğru değildir. diyen Demirel, şöyle konuştu:

Ziyaret ettiğimiz şehit ailelerinin bu konuda haklı olarak serzenişlerini dinliyor ve cevap veremediğimiz için de yutkunup kalıyoruz. Şehitlerimizin yeri gönüllerimizde, tanımı ise yüce kitabımız Kur`an-ı Kerim`de yazılmıştır. 15 Temmuz`da tarih yazan şehitlerimizin hakkını ne kadar ödeyemezsek, terörle mücadele de emsalsiz mücadele göstererek canlarını seve seve feda eden kahramanlarımızın hakkını da bir o kadar ödeyemeyiz. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak, ruhlarına azap çektirecek kıyaslamalardan vazgeçilmelidir. Şehitlerimizin hepsi kahramandır ve hepsi de bizim için değerlidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —