Polat, `Öğrencilerimize Yönelik Tiyatro Gösterimi ve Eğitim Kursları Düzenlenecek`

Polat, `Öğrencilerimize Yönelik Tiyatro Gösterimi ve Eğitim Kursları Düzenlenecek`

Yeşilyurt Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubu tarafından organize edilen, Yeşilyurt Belediyesi Tiyatro grubu tarafından sahnelenen `İtina ile Elektrik Kesilir` adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Öğrenme metotlarından biriside sanattır. Kent Konseyimizin organizasyonu ile Tiyatro Kulübümüz eğitim öğretim süresince öğrencilerimize hem tiyatro gösterimi yapacaklar, hem de eğitim almak isteyenlere yönelik tiyatro eğitimleri verecekler. Sanatseverlerin kültürel etkinliklere gösterdikleri ilgi oyuncularımızı motive ettiği gibi bizleri de mutlu ediyor dedi.

Sabancı Kültür Merkezi`nde sahnelenen tek perdelik oyunda internet, telefon ve televizyon bağımlılığının oluşturduğu iletişimsizliğin aile bireyleri başta olmak üzere toplumda hakim kıldığı olumsuz etkileri ele alındı.

İki seans halinde sahnelenen `İtina İle Elektrik Kesilir` adlı oyun, konusu ve verdiği mesajlar bakımından takdir gördü. Yeşilyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak tiyatro faaliyetlerini sürdüren genç tiyatrocuların, aşırıya kaçan teknolojik aygıt kullanımının aile ve toplumda oluşturduğu olumsuz gelişimi konu alan oyunu başarıyla sahnelemeleri izleyicilerden de tam not aldı. Tiyatro oyununu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu ve sanatseverler tarafından izlendi.
Salonun tamamını doldurup sanatsal faaliyetlere destek veren çok sayıda tiyatro severler, oyun sonunda tüm ekibi ayakta alkışladı.



17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Okula yeni başlayacakların kayıtları adrese dayalı yapıldı

Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

Koç Üniversitesi 30. dönem mezunlarını verdi

İBB’den LGS tercih döneminde ücretsiz danışmanlık

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı

Bakan Tekin, 'Dayanıklı Sınıflar Hareketi' eğitim kursunda

Balkan Üniversiteler Birliği’nin yeni başkanı Karadağ

'Yeşil Geleceğim, Ailem ve Ben' resim yarışması sonuçlandı