İhlas yurdu yeni binasında hizmete başladı

İhlas yurdu yeni binasında hizmete başladı

Edirne?de 12 yıldır faaliyet gösteren İhlas Vakfı, 2 yıl önce yapımına başladığı modern binasının tamamlanmasıyla beraber hizmete başladı

Edirne?de 12 yıldır faaliyet gösteren İhlas Vakfı, 2 yıl önce yapımına başladığı modern binasının tamamlanmasıyla beraber hizmete başladı. Edirne?nin İstasyon Mahallesi?nde, hem eğitim fakültelerine yakın lokasyonu hem de modern mimarisiyle göz dolduran İhlas Vakfı Hüseyin Hakkı Yurdu, yeni eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluştu.

Öğrenciler kendini evinde hissediyor
Özel İhlas Vakfı Hüseyin Hakkı Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ali Ören, mimarlık, mühendislik, tıp gibi seçkin bölümlerde okuyan onlarca öğrenciye ev sahipliği yaptıklarını belirterek, Yurttaki öğrenci sayımız bu yıl yüzde 100 oranında artış gösterdi. Geçtiğimiz yıl yurdumuzda kalan öğrenciler bu sene de bizim yurdumuzu tercih etti. Bulunduğumuz konum itibariyle lokasyon olarak tercih ediliyoruz. Büyük alışveriş merkezlerine çok yakınız ifadelerini kullandı.

24 saat güvenlik
Yeni yapılan binanın özelliklerinden bahseden Ören, yurdun kapasitesinin 200 kişi olduğunu, binanın giriş çıkışlarının parmak izli güvenlik sistemiyle ve güvenlik kameralarıyla izlendiğini belirtti. İhlas Vakfı yurdunun her konuda diğer yurtlardan farklılığını belli ettiğini vurgulayan Ören, Biz yurtlarımızda öğrencilerimize yurt ortamı değil de aile ortamında hizmet veriyoruz. Yemeklerimizi anne yemeklerini aratmayacak derecede veriyoruz. Öğrencilerimize geleceklerinde yön vermelerine yardımcı oluyoruz dedi. 

Koray Ustabaşı



Öğrencilere 'zanaat atölyeleri' açıldı

Ankara Üniversitesi mezunlarını uğurladı

KPSS sınava giriş belgeleri erişime açıldı

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Okula yeni başlayacakların kayıtları adrese dayalı yapıldı

Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

Koç Üniversitesi 30. dönem mezunlarını verdi

İBB’den LGS tercih döneminde ücretsiz danışmanlık

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı