Tarih: 05.10.2016 17:44

Ünlü iş adamı ölümden döndü!

Facebook Twitter Linked-in

Sözcü`den Edda Sönmez ve Turgut Erat`ın haberine göre aracı büyük hasar gören Aksoy buna rağmen kazanın ardından yabancı misafirleriyle toplantısına yetişmek için tekrar yola çıktı. Yol boyunca kazayla ilgili bilgi almak için çalışanlarını aradı.

Sarıyer Maslak?ta kontrolden çıkan beton mikseri, 6 aracı ezdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı. Yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkan beton mikseri trafik ışıklarında bekleyen otomobillere, ardından da karşı şeritteki araçlara çarptı.

Bu araçlardan birinde Turcas Petrol Yönetim Kurulu başkanı Erdal Aksoy vardı. Lüks otomobil ile iş yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra gerçekleşen kaza da beton mikserinin ezdiği arabalardan biri de onun aracıydı.

Sozcu.com.tr adeta pert hale gelen aracından şoförü ile birlikte burnu kanamadan çıkan Aksoy`a telefonla ulaştı. Yaşadığı bu korkunç kazanın şokunu kısa sürede atlatmış olduğu görülen iş adamı ?Kazayı ucuz atlattık. Burnumuz bile kanamadan çıktık. Şu anda bir toplantıdayım? şeklinde konuşarak sağlığını merak edenlere teşekkür ettiğini söyledi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —