Enişteden damada bir çuval para

Enişteden damada bir çuval para

Çok sayıda davetlinin katıldığı Emre-Bediha Çelik çiftinin düğünündeki takı etkinliğinde, damadın eniştesi Emre Özmutlu tarafından büyük sürpriz yapıldı

Çok sayıda davetlinin katıldığı Emre-Bediha Çelik çiftinin düğünündeki takı etkinliğinde, damadın eniştesi Emre Özmutlu tarafından büyük sürpriz yapıldı. Özmutlu, tarhana bezesine koyduğu 900 adet madeni 1 Türk lirasını damada takarak büyük bir şaşkınlık yaşanmasına sebep oldu.

Damadın eniştesi Emre Özmutlu; ``Kayınçoma unutamayacağı bir şaka yapmak istedim. Düğünde hatıra kalması için düşündüm taşındım yaptığım tek şey bütün bozuk paralar şeklinde takıyı vermek oldu. Hepsini demir 1 lira şeklinde vermek oldu. Vallahi üşenmedim hepsini Merkez Bankasından aldım geldim. Burada güzelce tarhana kesesinin içersine doldurdum. Güzelce de takı niyetine kayınçoma hediye ettim`` dedi. Damat Emre Çelik ise; ``Ben de böyle bir jest bekliyordum, ama bu kadarını değil`` dedi.

Daha sonra düğünün ilerleyen saatlerinde, iş yerindeki arkadaşlarının getirdikleri mutfak önlüğünü damada takması izleyenleri tatlı bir tebessüme bıraktı. Katılanlar düğün boyunca çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.  

Selçuk Manaz