Görüntülü Haber) Ayrıldığı Eşine Kızıp Mide Küçültme Ameliyatı Oldu, Şimdi Yaşam Mücadelesi Veriyor

Görüntülü Haber) Ayrıldığı Eşine Kızıp Mide Küçültme Ameliyatı Oldu, Şimdi Yaşam Mücadelesi Veriyor

SAKARYA`nın Pamukova İlçesi`nde aşırı kiloları ve çocuklarının olmaması nedeniyle 2 yıl önce eşinden boşanan 27 yaşındaki Ebru Çoban, mide küçültme ameliyatı olduktan sonra mide kanaması geçirdi.

SAKARYA`nın Pamukova İlçesi`nde aşırı kiloları ve çocuklarının olmaması nedeniyle 2 yıl önce eşinden boşanan 27 yaşındaki Ebru Çoban, mide küçültme ameliyatı olduktan sonra mide kanaması geçirdi. Beynine pıhtı atması sonucu felç geçiren Ebru Çoban, 70 kiloya düşerken, 1 yıldır yaşam mücadelesi veriyor.

Pamukova`da oturan Ebru Çoban, 8 yıl önce Fatih S. ile evlenerek İzmir`e yerleşti. Evlendiğinde 110 kilo olan Ebru Çoban kiloları ve çocuk sahibi olamaması nedeniyle aralarında sorunlar nedeniyle, 2 yıl önce boşandı. 145 kiloya ulaşan, eşinin kilolarını sorun etmesini içerleyen Ebru Çoban, geçen yıl Ankara Dışkapı Hastanesi`nde mide küçültme ameliyatı oldu. Ameliyattan yaklaşık 15 gün sonra mide kanaması geçirmesi sonucu beynine pıhtı atan Ebru Çoban`ın sol tarafına felç indi. Ebru Çoban yatağa bağımlı yaşarken, Adapazarı Toyotasa Hastanesi`nde tedavi altına alındı. 70 kiloya düşen Ebru Çoban`a ilaç tedavisi uygulanıyor. Ebru Çoban`ın kız kardeşi Pınar Cenik, Ablamın çocuğu olmayınca eşi sürekli olarak onunla alay etti. Evlilikleri 2 yıl kadar önce sona erdi. Ablam ayrıldığı eşine öfkelenip Ankara Dışkapı Hastanesi`nde bir yıl önce mide küçültme ameliyatı oldu. Ameliyattan 15 gün sonra mide kanaması geçirince beynine pıhtı attı ve sol tarafına felç indi. Ablam o zamanda bu yana tedavi görüyor dedi. - Adapazarısakarya