Siyaset Akademisine Antalya`dan Rekor Başvuru

Siyaset Akademisine Antalya`dan Rekor Başvuru

AK Parti Genel Merkez Araştırma Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisine Antalya`dan bin 40 kişi başvurdu.

AK Parti Genel Merkez Araştırma Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisine Antalya`dan bin 40 kişi başvurdu.

AK Parti Antalya teşkilatından yapılan yazılı açıklamaya göre, Siyaset Akademisine başvuru sayısında, Antalya Türkiye genelinde birinci oldu.

Antalya`dan bin 40 kişinin başvuru yaptığı Siyaset Akademisi, 4 Ekim`de ilçelerde, 7 Ekim`de de merkezde başlayacak. 4 Ekim`de Serik ilçesinde yapılacak ilk derse Milli Savunma Bakanı Fikri Işık`ın katılması bekleniyor.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin her vatandaşın katılabildiği akademiye başvuru sayısının memnun edici olduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı:

Türkiye ortalamasının üzerinde bir katılımla Antalyamız siyaset akademisine başvuruda birinci oldu. Yoğun talep üzerine Antalya merkezdeki okulumuzun yanı sıra Alanya, Finike ve Serik ilçelerimizde de okullarımız açılıyor. Bakanlarımız ve Genel Başkan yardımcılarımız gibi birçok üst düzey isim okullarımızda derslere girecek. Bu açıdan derslerin son derece verimli geçeceğine inanıyorum.

Akademiye, aktif siyasetin içerisinde yer almak isteyen, siyasete meraklı veya kendisini geliştirmek isteyen kişilerin katıldığını ifade eden Sümer, akademiyi başarıyla tamamlayan kursiyerlere, gerçekleştirilecek sınavın ardından sertifika verileceğini bildirdi.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride