Tarih: 01.10.2016 15:22

İşte Erdoğan'ın sözünü ettiği fotoğraf!

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim Günay`ın haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ABD dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada Reza Zarrab davası ile ilgili olarak  ABD Adalet Bakanlığı`nın bu davayı havale ettiği mahkeme de ilginç. Savcı Bharara da hâkim Richard Berman da, Türkiye`de daha önce FETÖ tarafından ağırlanmış isimler. Yani Adalet Bakanlığı Sarraf`ı tutup orada FETÖ`nün yedirip içirdiği isimlere teslim ediyor. Biden ?Ben bu kadarını bilmiyordum` dedi. Hukukla değil, ilişkiler ağıyla başka işler çevirme peşindeler açıklaması yapmıştı.

ADALET BAKANI BOZDAĞ DA DOĞRULAMIŞTI

`den İbrahim Günay`ın haberine göre; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Bu davaya bakan hakim Richard Berman, 8-9 Mayıs 2014`te Türkiye`de uluslararası yapılan hukukla ilgili kongrede, FETÖ`nün tezlerini savunmak, Türkiye`de 17-25 Aralık sürecine karşı olanların arkasına uluslararası bir destek koymak maksadıyla yapılan toplantıya geliyor, Türkiye`nin hukukunu eleştiriyor. Yani normalde bir konuyu değil, FETÖ mensuplarının ağzıyla saldırıyor. Bu hakim, Yüksel-Karkın-Küçük bürosu ki şu anda onlar kaçtılar. FETÖ ile irtibatlı olduğu herkesçe bilinen bir yer, bunlar getiriyorlar, bunlar finanse ediyorlar. FETÖ`nün Türkiye`de ağırladığı bir hakim de bunun yargılamasını yapıyor. Şimdi bu mahkemenin hakiminden ve bu savcının yürüttüğü şeyden, FETÖ`nün eline sundukları şeylerle orada bir yargılama yapıyorlar açıklaması yapmıştı. 

FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın FETÖ tarafından İstanbul`da ağırlandığını açıkladığı Reza Zarrab davasına bakan New York Hakimi Richard Berman`ın İstanbul`da çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. 

Adalet Bakanlığı Basın Müşaviri Bilal Çetin, ABD`li hakim Richard Berman`ın İstanbul`da katıldığı toplantının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —