Gülenin yeğeninin kocasından ilginç sözler

Gülenin yeğeninin kocasından ilginç sözler

Aralarında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeniyle evli olan Mehmet Türk'ün de bulunduğu 5 zanlı tutuklandı

Manisa`nın Turgutlu ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında bulunan Fetullah Gülen`in yeğeninin kocası Mehmet Türk, adliye çıkışı, Ne kadar FETÖ`cü varsa Allah cezasını versin. İnşallah suçlular ortaya çıkar dedi.

FETÖ/PDY darbe girişimi sonrası tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu`da da soruşturmalar devam ederken darbe girişiminin en önemli firari sanığı olan Adil Öksüz`ün hocası Cemal Türk`ün ağabeyi ve aynı zamanda Fetullah Gülen`in yeğeninin kocası Mehmet Türk, 5 kişiyle birlikte adliyeye getirildi. Adliyede hakim karşısına çıkan Türk, Mehmet Ö., Abdullah I., Ramazan B. ve Muhsin G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ`NÜN ALLAH CEZASINI VERSİN

16 Eylül akşamı İstanbul Atatürk Havaalanından Paris`e kaçmak isterken yakalanan Mehmet Türk adliye çıkışı yine FETÖ`cülere beddua okudu. İlk sağlık kontrolünü çıkışında gazetecilere, İyi çekin, FETÖ`cülerin Allah belasını versin diyen Türk adliye girişinde de,İyi çekin yakışıklı çıkayım ifadelerini kullandı.

Hakim karşısına çıkan ve tutuklanan Türk çıkışta, Ne kadar FETÖ`cü varsa Allah cezasını versin. İnşallah suçlular ortaya çıkar dedi.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride