Tarih: 25.09.2016 19:44

Başbakan, Kılıçdaroğlu`nun siyasetini iki cümleyle özetledi

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Şafak`ta yer alan habere göre Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Danışma ve Dayanışma Toplantısı`nda ve sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun ?AK Parti iktidarları döneminde Türkiye`ye istikrar gelmediği yönündeki eleştirisini değerlendiren Yıldırım, ?AK Parti 14 yıldır tek başına iktidar. Sayın Kılıçdaroğlu istikrardan neyi kastediyor bilmiyorum ama istikrar 14 yıldır devam ediyor dedi.

Memnun olmuyor

Kılıçdaroğlu`nun eleştirilerini değerlendiren Başbakan, şunları söyledi:

Sayın Kılıçdaroğlu bir şeye karar versin. Suriye ile yaşanan sorunlar ortada. İsrail ile Türkiye sorun yaşadı, Mavi Marmara`dan dolayı. Aynı şekilde uçak düşürülmesi olayından dolayı da Rusya`yla sorun yaşadık. Sayın Kılıçdaroğlu aramız bozulunca, açılınca `Herkesle düşmanız` diyor, orada da eleştiriyor. İlişkiler düzelip, mutabık kalıp işleri yoluna koyduğumuz zaman yine memnun olmuyor. Nasıl yapacağız? İkisini de eleştiriyorsunuz. `Efendim niye İsrail`le? Niye anlaştınız Rusya`yla?` Anlaşmayınca da `Herkesle düşmansınız ne yapacağız?` diye söylüyor. İkisinden biri doğru. Doğru olan şu; milletimize biz bir şey söyledik, `Dostlukları artıracağız, düşmanlıkları azaltacağız, hem içeride hem dışarıda.` Bunun da gereğini yapıyoruz.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —