CHP`li İnce`den Ak Part`li Eski Vekile Yanıt: Beni Koşa Koşa Pensilvanya`ya Giden Siyaset...

CHP`li İnce`den Ak Part`li Eski Vekile Yanıt: Beni Koşa Koşa Pensilvanya`ya Giden Siyaset...

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 24`üncü dönem Yalova Ak Parti Milletvekili Temel Coşkun`un `Siyasi hayatımın bitmesinde FETÖ parmağı var` açıklamalarında kendi adını da karıştırmasına yanıt verdi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 24`üncü dönem Yalova Ak Parti Milletvekili Temel Coşkun`un Siyasi hayatımın bitmesinde FETÖ parmağı var açıklamalarında kendi adını da karıştırmasına yanıt verdi. İnce, Yalova`nın siyasi mevtası Temel Coşkun, beni koşa koşa Pensilvanya`ya giden siyaset arkadaşlarıyla karıştırmış dedi.

Ak Parti Yalova eski Milletvekili Temel Coşkun, geçen hafta yaptığı açıklamada, milletvekilliği döneminde FETÖ mensuplarının hep bir istekle yanına geldiğini söyledi. Örgütün halen aranan `Yalova İmamı` Tayfun Tuna`nın geçmişte kendisine mektup yazdığını da kaydeden Coşkun, O mektubunda birçok şeyden bahsediyor ama bir yerde de, `bize hiçbir konuda yardımcı olmadınız` diyor. YASİAD`ın açılışına siz gelmediniz. Sizi davet ettiğimiz halde, Muharrem İnce Ankara`dan koştu geldi. Siz gelmediniz` diyor dedi. 

Bu konuşmaya yazılı açıklama ile yanıt veren Muharrem İnce, Temel Coşkun`u, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın milletvekili adayı yapmadığını ileri sürerek, şöyle devam etti:

Yalova`nın siyasi mevtası Temel Coşkun, beni koşa koşa Pensilvanya`ya giden siyaset arkadaşlarıyla karıştırmış. Temel Coşkun`un siyasi hayatının bitmesinde FETÖ parmağı varsa, onun yerine seçilen şimdiki AKP Yalova Milletvekilini FETÖ mü seçtirdi? `Ne istediler de vermedik` diyeceksiniz, arsa, arazi vereceksiniz. `Kandırıldık` diyeceksiniz sonra kendinize utanmadan suç ortağı arayacaksınız. AKP- FETÖ ortaklığı bir kandırılma hikayesi değil, karşılıklı çıkar elde etme hikayesidir. AKP iktidarını sürdürürken FETÖ, AKP`nin yardım ve yataklığı sayesinde büyümüştür, güçlenmiştir. Birbirini kandıran eski ortaklar yiyin birbirinizi, beni, bizi karıştırmayın.

- Yalova



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride