AK Parti Uşak İl Teşkilatı`ndan Köy Öğrencilere Eğitim Desteği

AK Parti Uşak İl Teşkilatı`ndan Köy Öğrencilere Eğitim Desteği

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, il merkezine bağlı Derbent Köyü İlköğretim Okulu?ndaki öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, il merkezine bağlı Derbent Köyü İlköğretim Okulu`ndaki öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş ve yönetim kurulu üyeleri, taşımalı eğitimin verildiği Derbent Köyü İlkokulu`nu ziyaret etti. Okul Müdürü Nedim Ayçiçek`ten eğitimler hakkında bilgi alan AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, daha sonra 1`inci ve 2`inci sınıf öğrencilerini ziyaret etti ve çocuklara kırtasiye malzemesi hediye etti. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Servet Kuş, kentte eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını ve hükümetin eğitim politikalarının gelinen noktada etkisinin bulunduğunu söyledi. Köy ve kent arasında eğitim bazında farkın bulunmadığını söyleyen Servet Kuş, Hükümetimiz eğitim ve öğretime büyük önem veriyor ve bu noktada önemli projeleri hayata geçirdik. Köy okullarında da, kent merkezindeki okullarda da şu anda imkanlar var. Fatih Projesi, ilimizdeki bütün okullarda uygulanıyor ve tüm öğrencilerimiz imkanlardan eşit bir şekilde istifade ediyor. Uşak, eğitimde iyi bir noktada ve her yıl gerek üniversite ve gerekse liselere geçiş sınavlarındaki başarılar, gelinen noktayı somut bir şekilde ortaya koyuyor. AK Parti İl Teşkilatı olarak, ilimizde eğitim gören, yarınlarımız için çalışmalarımız sürecek dedi.

Türkiye`nin 15 Temmuz`da büyük felaketin eşiğinden döndüğünü söyleyen Servet Kuş, 15 Temmuz gecesi, Türkiye`yi geriye götürmek ve devletimize zarar vermek için elinden geleni yapan şer odaklarına, milletimiz en güzel cevabı verdi. Milletin gösterdiği refleks sayesinde, çocuklarımız yarına daha emin adımlarla yürüyecekler. Milletine ve devletine bağlı olarak yetişecek olan yeni nesil, hedefimiz olan 2023, 2053 ve 2071 ideallerini gerçekleştirecek. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik ediyorum, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum diye konuştu.

Öte yandan, AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, yönetim kurulu üyeleri, öğretmen ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - UŞAK



Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

Koç Üniversitesi 30. dönem mezunlarını verdi

İBB’den LGS tercih döneminde ücretsiz danışmanlık

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı

Bakan Tekin, 'Dayanıklı Sınıflar Hareketi' eğitim kursunda

Balkan Üniversiteler Birliği’nin yeni başkanı Karadağ

'Yeşil Geleceğim, Ailem ve Ben' resim yarışması sonuçlandı

Minteks'e e-twinning projesi kapsamında ziyaret

İzmir'de ‘Dilimizin Zenginlikleri’ne kapanış

TÜBİTAK projelerinde Bursa'dan Türkiye derecesi elde edenlere teşekkür