Tarih: 22.09.2016 16:44

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneğinden, Beşiktaş-Galatasaray Maçı ile İlgili Açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkan İhsan Beşer, bu hafta sonu gerçekleştirilecek Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulunarak, Bilinsin ki bizler Beşiktaşlılar olarak her zaman takımımızın yanındayız. Önemli olan başarı değil Beşiktaşlılıktır dedi.

4 maçta 10 puan kazanan Beşiktaş`ın sezona başarılı başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirten Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Vodafone Arena`da oynanacak olan ilk derbi maçında Beşiktaş`ın kazanmasını beklediğini belirtti. Başkan Beşer, Beşiktaşımız oynadığı 4 maçta bir beraberlik ve 3 galibiyetle toplamda 10 puan toplayarak ligde ikinci sırada yer aldı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi`nde de Benfica ile oynadığı maçta da aldığı beraberlikle bizleri ziyadesiyle memnun etti. Deplasmanda oynanan maçta güçlü rakipten bir puan almanın heyecanını taşıyoruz. İnşallah Şampiyonlar Ligi`nde Dinamo Kiev ile oynayacağı maçı kazanarak gruplarda emin adım atmış olur dedi.

Beşiktaş`ın Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılacağına inandıklarına dikkat çeken Başkan Beşer, Bizler taraftar olarak Beşiktaşımızın, Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılmasını bileceğine eminiz. İnşallah takımımız hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi`nde başarılı olacak ve bizleri gururlandıracaktır. Takımımıza Galatasaray maçında da başarılar dileriz. Bilinsin ki bizler Beşiktaşlılar olarak her zaman takımımızın yanındayız. Önemli olan başarı değil Beşiktaşlılıktır şeklinde konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —