Burak Can cinayetinin firarisi cezaevindeymiş!

Burak Can cinayetinin firarisi cezaevindeymiş!

Burak Can Karamanoğlu cinayeti davasında aranan firarı sanık Gökhan Koca'nın, bir hırsızlık olayından sonra yakalandığı ortaya çıktı.

Okmeydanı`nda öldürülen Burak Can Karamanoğlu cinayeti davasında aranan firarı sanık Gökhan Koca`nın, 30 Haziran`da karıştığı bir hırsızlık olayından sonra yakalandığı ortaya çıktı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı`nda başına isabet eden gaz fişeğiyle ağır yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede, 14 yaşında yaşamını yitiren Berkin Elvan`ın cenazesinin kaldırıldığı 12 Mart 2014 tarihinde Okmeydanı`nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu cinayeti davasında önemli bir gelişme yaşandı.

Cinayet davasında aranan firari sanık Gökhan Koca`nın karıştığı bir hırsızlık olayından sonra yakalandığı ortaya çıktı.

2 YILDIR YAKALANAMIYORDU

İki yıldır aranan Gökhan Koca, 30 Haziran`da Beşiktaş`ta lüks araçla hırsızlık yaparken polisle girdiği kovalamaca görüntülerinin televizyonlara yayınlanınca Burak Can davasının diğer sanıkları tarafından teşhis edildi. Gökhan Koca`nın bir başka suçtan cezaevinde olduğu tespit edildi.

CEZAEVİNDE BULUNDU, CİNAYETTEN TUTUKLANDI

Cinayet davasının diğer sanıkların avukatı Ersoy Kostak, mahkemeye Gökhan Koca`nın Metris Cezaevi`nde tutuklu bulunduğunu bildirdi. Bunun üzerine mahkemeye çağrılan Koca, ifadesinin ardından Kasten öldürme suçundan tutuklandı.