Su borcu olanlara yapılandırma fırsatı

Su borcu olanlara yapılandırma fırsatı

Vatandaşların mağdur olmamaları için mutlaka bu yasadan faydalanması gerektiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr

Vatandaşların mağdur olmamaları için mutlaka bu yasadan faydalanması gerektiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, ?Vatandaşlarımız, 30 Haziran 2016 tarihinden önceki borçları kapsayan yapılandırma fırsatı için 31 Ekim 2016 tarihine kadar MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı?na (Eski SOS Binası) başvuru yapabilirler. Yapılandırma kapsamında vatandaşlar borçlarını 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilirken borçların peşin ödenmesi durumunda ise Yurt İçi Üretici Endeksinde yüzde 50 indirim sağlanacak. Borçlarını yapılandıran vatandaşlar ödemelerini 2 ayda bir yapabilecek? diye konuştu.

Şehir merkezine uzak yerlerdeki vatandaşların rahatlığı için tüm ilçe şefliklerinde yapılandırma yapılacağını kaydeden MASKİ Genel müdürü Dr. Özgür Özdemir, ?Yapılandırma ile ilgili tüm kolaylıkları sağlamaya çalıştık. Özellikle taşrada oturan ve şehir merkezine gelemeyen vatandaşlarımızın rahatlıkla yapılandırma yapabilmeleri için yapılandırma yetkisini tüm ilçelerimizin şefliklerine verdik. İsteyen vatandaşlarımız 26 Eylül 2016 Pazartesi gününden itibaren ilçe şube şefliklerinden yapılandırma yapabilir? ifadelerine yer verdi.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, bir takvim yılı içinde ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halinde ise yapılandırma hükümlerinin bozulacağını dile getirerek, yapılandırmayla ilgili daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşların ALO 185 Çağrı Merkezi?nden veya www.maski.gov.tr adresli internet sitesinden faydalanabileceğini söyledi. 



Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu Toplantısı başladı

En düşük emekli maaşına zam kararı

Evden çalışma modeli ile karbon emisyonu azaltmak mümkün

Mevzuat dışı kredi kullanım iddialarına Halkbank'tan yanıt

Aylıkta en yüksek reel getiri mevduat faizi oldu

Gıda endüstrisinde yapay zeka teknolojileri F İstanbul’da

Cezayir'de Türk ürünlerine yoğun ilgi

Cezayir’de Türk ürünlerine yoğun ilgi

Akaryakıt istasyonlarının tüketimine dijital takip

KOOP-DES'te ikinci çağrı dönemi... Son başvuru 31 Temmuz

İhracatçı fabrika kapatmamak için kârsız çalışıyor

Asansör sektörü Mayıs 2025'teki buluşmayı bekliyor

Kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkanı

TOBB Emeklileri Derneği, TOBBES Genel Kurulu'na katıldı

IPARD-III başvurularında son tarih 16 Ağustos!