Manisasporlu İsmail`in Derdi Oğlunun Sağlık Sorunu

Manisasporlu İsmail`in Derdi Oğlunun Sağlık Sorunu

MANİSASPOR`un sezon başında Denizlispor`dan büyük umutlarla transfer ettiği kaleci İsmail Şahmalı`nın Eskişehirspor ve Giresunspor maçındaki kötü performansının ardında yeni doğan oğlunun sağlık sorunlarının olduğu ortaya çıktı.

MANİSASPOR`un sezon başında Denizlispor`dan büyük umutlarla transfer ettiği kaleci İsmail Şahmalı`nın Eskişehirspor ve Giresunspor maçındaki kötü performansının ardında yeni doğan oğlunun sağlık sorunlarının olduğu ortaya çıktı.

Tecrübeli file bekçisinin Adana`da bulunan eşinin Giresunspor maçından bir gün önce doğum yaptığı, ancak Muhammet Ömer ismi verilen bebeğin yoğun bakıma alındığı, İsmail`in de oğlunun tedavisi için Adana`ya gittiği bildirildi.

Eşinin sorunlu hamilelik döneminde aklı Adana`da olan deneyimli eldivenin bu yüzden maçlarda konsantrasyon sorunu yaşadığı, özellikle son Giresunspor deplasmanında sıkıntının doruğa tırmandığı kaydedildi. İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan İsmail`e oğlunun sağlık problemleri yüzünden yönetim, teknik heyet ve arkadaşlarının moral verdiği öğrenildi. Tecrübeli kalecinin, ameliyat olacak olan çocuğunun sağlığına kavuşmasının ardından Manisa`ya döneceği açıklandı.

 

- Manisa