Afyonkarahisar Bolvadin`de Zincirleme Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı

Afyonkarahisar Bolvadin`de Zincirleme Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı

Bolvadin`de zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralıAFYONKARAHİSAR`ın Bolvadin İlçesi`nde 2 TIR ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirdi, 1`i ağır 5 kişi de yaralandı.

Bolvadin`de zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı

AFYONKARAHİSAR`ın Bolvadin İlçesi`nde 2 TIR ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirdi, 1`i ağır 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Bolvadin- Emirdağ yolunda saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Bolvadin`e bağlı Dişli Beldesi yakınlarında şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan karayolunda 2 TIR kafa kafaya çarpışırken, 2 otomobil de bu araçlara arkadan çarptı. Kazada TIR`larda bulunan 3 kişi sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazanın ardından olay yerine gelen AFAD ekipleri TIR`da sıkışan 1 yaralıyı ise kurtardı. Durumu ağır olan yaralı ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Otomobillerdeki 4 kişi ise hafif yaralandı. Bolvadin Devlet Hastanesi`nde ayakta tedavi edilen yaralıların taburcu olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle kapanan yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bolvadin Belediyesi ve Karayolları Müdürlüğü ekipleri tarafından yolun temizlenmesinin ardından ulaşım normale döndü.