Adil Öksüz`ün hocası darbeci Mehmet Türk yakalandı

Adil Öksüz`ün hocası darbeci Mehmet Türk yakalandı

15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişiminin firari isimlerinden Hava Kuvvetleri İmamı olarak bilinen Adil Öksüz`ün hocası darbeci Mehmet Türk, Paris`e kaçmaya çalışırken İstanbul Atatürk Havaalanında yakalandı.

`da yer alan habere göre 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde darbe fetvasını veren Adil Öksüz`ün hocası, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen`in yeğeni ile evli olan Mehmet Türk, Fransa`ya kaçmak isterken havaalanında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

FETÖ kapsamında tutuklanan Gülen`in yakın dostu olan Turgutlu Mustafa Said Türk`ün oğlu ve FETÖ`nün şifresini çözecek isimler arasında yer alan Cemal Türk`ün ağabeyi olan Mehmet Türk`ün aynı zamanda Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Gülen`in yeğeni ile evli olduğu öğrenildi.

Babası Mustafa Said Türk`ün cemaat televizyonunda Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen`in elinde büyüdü diye ifade ettiği Mehmet Türk, İstanbul polisinden teslim alındı ve hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Adil Öksüz`ün hocası olarak bilinen Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünce aranan Mehmet Türk hastane çıkışı Fotoğrafımı iyi çekin, bütün FETÖ`cülerin Allah belasını versin dedi.