Melih Gökçek'ten bomba iddia!

Melih Gökçek'ten bomba iddia!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`ten gündemi sarsacak şok bir iddia geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dış güçler ve FETÖ terör örgütünün İstanbul`da suni bir deprem yapacağı iddiasını tekrarlayarak, İnanarak ve ısrarla söylüyorum.. Ekonomimizi çökertmek için dış güçler İstanbul`da sunni bir deprem planlıyor. Dünya bilsin... İşte söylediklerimin somut ve taze ispatı... Kuzey Kore denizde nükleer deneme yaptı, 5.3 deprem oldu... dedi.

Melih Gökçek, Twitter`dan yaptığı açıklamada, Türkiye`de pek çok yabancı ülkenin sismik araştırmalar yaptığına dikkat çekerek, Acil önlem olarak Marmara`da tüm yabancı ülkelerin sismik araştırma yapması ve denizaltıların geçişlerinin yasaklanması gerekiyor uyarısında bulundu.

YENİ PROPAGANDA BAŞLATTILAR

FETÖ`nün 14 Ağustos`ta deprem beklediğini ve ABD`nin İstanbul depremi için FETÖ`cülere Gölcük Depremi gibi deprem sözü verdiklerini belirten Başkan Gökçek,Deprem olduğu takdirde, `Hoca efendi mehdi, kehanet buyurdu` propagandası yapacaklarını TV`lerde ısrarla söylemiştim... Ben TV`lerde konuşunca bu oyun bozuldu. Bu kez yeni propaganda başlattılar. İstanbul`da evleriniz yakında para etmeyecek, evlerinizi satın. Gerekçe; `ABD söz verdi. Gölcük gibi İstanbul`da deprem yapacak ve Türk ekonomisi batacak` idi... Bu propaganda sürüyor... ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ SONRASI TWEETLERİ

Emre Uslu`nun, 15 Temmuz öncesinde attığı değişik tarihlerde meydana gelen depremlerle ilgili tweet`lerine yer veren Başkan Melih Gökçek, daha sonra Uslu`nun 15 Temmuz sonrası meydana gelebilecek depremlerle ilgili yoğun bir şekilde attığı tweet`lere dikkat çekerek, Bunlar da Emre`nin, insanları deprem psikolojisine sokan 15 Temmuz sonrası tweet`leri...Yani biz demiştik tweet`leri dedi.

Gökçek, Twitter hesabından açıklamalarını şöyle sürdürdü:

- İki türlü deprem vardır... Bir, dünya yer hareketleriyle olan tabii depremler, bir de suni depremler...

- FETÖ`cüler ve Emre Uslu, Türkiye veya dünyada olan depremleri, olası dış kaynaklı suni depremlere tabii depremmiş havası vermek için altyapı olarak kullanmaya çalışıyorlar...

- Daha önce söyledim, tekrar söylüyorum... İstanbul`da bir deprem olur ve havada bir alev topu oluşur ise bu kesinlikle suni (yapay) bir depremdir.

- Emre`nin ısrarla deprem tweet`i atmasının tek nedeni, dış güçleri töhmetten kurtarmaktır.

- Basit gibi gözüken haberleri iyi tahlil ederseniz, oyunu rahatlıkla çözerseniz... Söylediklerim kesinlikle hayal mahsulü değil... İnanarak ve ısrarla söylüyorum... Ekonomimizi çökertmek için dış güçler İstanbul`da suni bir deprem planlıyorlar... Dünya bilsin...

- İşte söylediklerimin somut ve taze ispatı... Kuzey Kore denizde nükleer deneme yaptı, 5.3 deprem oldu...

- Peki... ya böyle bir deney Marmara gibi bir fay hattında yapılırsa... Sizce sonucu ne olur? Düşünmek bile istemiyorum...

- Ülkemizdeki pek çok yabancı ülke, sismik araştırmalar yapıyor...

- En son Fransızların sismik araştırma gemisi Marmara`da idi. Nitekim Fransızlar da İstanbul depreminin alt yapısını hazırladı ve 8 şiddetinde depremin beklendiğini söyledi.

- Kandilli Rasathanesi böyle bir tehlike olmadığını açıkladı...

- Demek ki bir senaryo üzerinde çok ciddi bir altyapı çalışması var... Ve bu gelişmeler de maalesef benim endişelerimi doğruluyor.

- Acil önlem olarak Marmara`da tüm yabancı ülkelerinin sismik araştırma yapması ve denizaltıların geçişlerinin yasaklanması gerekiyor.



Anahtar Kelimeler: melih gökçek

Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride