Tarih: 15.09.2016 20:44

PKK'nın eve tuzakladığı bomba patladı!

Facebook Twitter Linked-in

Mardin`in Nusaybin İlçesi`nde sokağa çıkma yasağı bulunan Yenişehir Mahallesi`ndeki bir evdeki eşyaları taşımak için giren 48 yaşındaki Mehmet Sait Malak, PKK`nın tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Nusaybin`de PKK`lıları etkisiz hale getirmek, barikat ve hendekleri kaldırmak için 14 Mart`ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 25 Temmuz günü 12 mahallesinde kaldırılırken, Abdulkadir Paşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Zeynel Abidin Mahallesi ve Kışla Mahallesi`nde sürüyor. Çevresi tel örgülerle kapatılan Yenişehir Mahallesi Çağ Caddesi üzerindeki evine 4 kişiyle gelen Mehmet Sait Malak bazı eşyayı almak istedi. Mehmet Sait Malak evin alt katından eşya alırken, PKK`lı teröristlerin eşya arasına tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etti. Malak yaşamını yitirirken yaralanan 4 kişi yara almadan kurtuldu.

Bu kişiler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, patlamada ölen Mehmet Sait Malak`ın, Suriye`deki iç savaştan kaçarak geldiği ve bir süre önce de Türk vatandaşlığına geçtiği, 6 çocuğunun olduğu belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —