Tarih: 15.09.2016 14:44

Antalya`da tüyler ürperten kadın cinayeti!

Facebook Twitter Linked-in

Sabah`tan Talat Öztuzsuz`un haberine göre Kemer ilçesine bağlı Kiriş Mahallesi`ndeki olay, dün sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. 3 yıldızlı otelde kat görevlisi olarak çalışan ve eşinden bir süre önce boşanan Fatma Alp (39), kısa süre aşk yaşadığı Turan Erişgin`den de ayrıldı. Fatma Alp`le yeniden bir araya gelmek isteyen Turan Erişgin (28), telefonla arayarak bu isteğini bildirdi. Alp`in itiraz etmesi üzerine ikili telefonda tartıştı.

SERVİS ARACINI BEKLEDİ

Turan Erişgin, ertesi sabah (dün) Alp`in çalıştığı otelin önüne gelerek beklemeye başladı. Erişgin, otele servisle gelen Alp`i arkadaşlarının gözü önünde pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Havaya da iki el ateş eden Erişgin, ardından tüfeği kendi göğsüne dayayarak son kez ateş etti. Alp`in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı olan Erişgin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Fatma Alp`in çalışma arkadaşı olan görgü tanıklarından Katibe Erdem, Turan Erişgin dün Fatma`yı aradı. Fatma`ya kendisiyle gelmesini söyledi. Fatma da, çocukları olduğunu, bu nedenle gelemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Turan Erişgin, `Eğer gelmezsen seni de kendimi öldüreceğim` diye tehdit etti. Sabah işyerine geldik. Servisten iner inmez adam önümüze çıktı. Fatma`ya, `Sen onunla git, polise haber veririz. Seni buldururuz, yoksa ikimizi de öldürecek` dedim. Fatma arkama saklandı. `Çekil yoksa seni de vururum` dedi. Ben kaçtım, ardından Fatma`ya ateş etti diye konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —