Trump Türk sunucunun konuğu olacak!

Trump Türk sunucunun konuğu olacak!

Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Trump, sağlık kontrollerinin sonuçlarını ABD'de yaşayan Türk asıllı ünlü doktor Öz'ün programında açıklayacak

Cumhuriyetçi Parti`nin başkan adayı Donald Trump, başkanlık yarışında merak edilen sağlık kontrollerinin sonuçlarını ABD`de yaşayan Türk asıllı ünlü doktor Mehmet Öz`ün programında açıklayacak.

Trump`ın sağlık durumu ve sağlık kontrollerinin sonuçlarıyla ilgili Öz`e verdiği röportaj, yarın Amerikan Fox kanalının gündüz kuşağında yayınlanacak.

Doktor Öz, başkan adayı Trump`ın geçen hafta yaptırdığı ve ABD basınında merak edilen sağlık kontrolünün sonuçlarını değerlendirecek.

Demokrat Parti`nin başkan adayı Hillary Clinton`a zatürre teşhisi konulmasının ardından, Trump`ın sağlık durumu da merak ediliyor.

ADAYLARIN SAĞLIK DURUMLARI TARTIŞMA KONUSU

ABD`de başkanlık seçimlerine iki aydan kısa bir süre kala başkan adayları Clinton ve Trump`ın sağlık durumları Amerikan medyasında tekrar tartışma konusu oldu.

Cumhuriyetçi Parti`nin başkan adayı Donald Trump`ın seçim kampanyası üyeleri, Clinton`ın ABD başkanlığı için sağlık açısından elverişsiz olduğunu iddia ediyordu. 2012`de daha ciddi bir rahatsızlık yaşayan Clinton, beyin sarsıntısı geçirmiş, doktorlar Clinton`un rahatsızlığını, mide virüsü ve aşırı su kaybı olarak açıklamıştı.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride