Tarih: 13.09.2016 21:44

Instagram artık `eskisi gibi` değil!

Facebook Twitter Linked-in

Hürriyet`te yer alan habere göre Instagram`a gelen son güncelleme ile birlikte uygulamada öne çıkan 3 yeni özellik şöyle:

ZOOM

Instagram`da artık fotoğraflara zoom yapabiliyorsunuz. Yani Instagram`daki fotoğrafları daha yakın açıdan görmek isteyen kullanıcıların yapması gereken tek şey iki parmağıyla ekrana dokunmak ve fotoğrafı yaklaştırmak için parmaklarının arasını açmak. Hepsi bu!

FİLTRE

Instagram`da artık küfüre, hakarete yer yok! Yeni gelen özellik sayesinde Instagram`da paylaştığınız fotoğrafların altında görmek istemediğiniz kelimeleri filtreleyebiliyorsunuz. Bu da yorumları sürekli takip etmek zorunda kalmak istemeyen kullanıcıların işini kolaylaştıracak. Bu özelliği kullanabilmek için Ayarlar`a girip Yorumlar bölümüne bakmanız yeterli. Uygunsuz yorumları gizle seçeneğini aktif hale getirmenizle birlikte hesabınızda görmek istemediğiniz kelimeleri bir bir listeleyebilirsiniz.

TAKİP

Instagram`ın bahsetmediği ama kullanıma sunulan bir diğer özellik iste sizi artık kimlerin takip ettiğini profil kısmı altında `Sizi takip ediyor` şeklinde görüntülenmesi. Herhangi bir hesaba bakarken `Acaba benim hesabı takip ediyor mu` diye sormanıza gerek kalmayacak; zira takip ediliyorsanız, o kişinin profili bu bilgiyi sizle paylaşıyor olacak. Tıpkı Twitter`da olduğu gibi! Ancak bu özellik henüz tüm hesaplar için aktif hale getirilmediğinden şu an göremeyebilirsiniz.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —