Mahmut Hekimoğlu'nun vasiyeti yerine getirildi

Mahmut Hekimoğlu'nun vasiyeti yerine getirildi

Kansere yenik düşen sevilen oyuncu Mahmut Hekimoğlu, vasiyeti üzerine Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde annesinin mezarının yanına defnedildi.

İstanbul Şişli Teşvikiye Camii`nde kılınan cenaze namazının ardından Mahmut Hekimoğlu`nun cenazesi Sakarya`ya gönderildi.

Ölmeden önce Hendek İlçesi Kalayık Mahallesi`nde 2 yıl önce toprağa verdiği annesinin mezarının yanına gömülmek istediğini vasiyet eden Mahmut Hekimoğlu`nun cenazesi, annesinin evine son kez getirildi. Ünlü oyuncunun cenazesini, anne evinde akrabaları ve sanat camiasının tanınmış isimleri karşıladı. Hekimoğlu`nun cenazesi evde alınan helalliğin ardından anne Nezaket Hekimoğlu`nun mezarının bulunduğu Kalayık Mezarlığı`na getirildi. Ünlü oyuncunun cenazesi defnedilmeden önce bir kez daha cenaze namazı kılındı.

Hekimoğlu`nu son yolculuğunda, ayrıldığı eşi Selma Güzel, kızı Gizem Hekimoğlu ve yakınları yalnız bırakmadı. Oyuncular Nuri Alço, Serdar Gökhan, Teoman Ayık, Tuğrul Meteer, Bülent Polat, Murat Ormiyak, Erol Taşçı ve Muarrem Erdemir de cenaze namazına katılarak acılı aileye taziyelerini iletti. Mahmut Hekimoğlu`nun Almanya`da yaşayan kardeşi Bülent Hekimoğlu ise cenazeye defin sırasında yetişti.

Mahmut Hekimoğlu`nun yakın arkadaşları olan oyuncular Nuri Alço ve Serdar Gökhan, defin işlemi sırasında kazılan mezarın yanına oturarak dakikalarca gözyaşı döktü. İkili, yakın dostlarının cenazesinin başından toprağa verilene kadar bir an olsun ayrılmadı. 



Animasyon pazarı genç aktörlerle büyüyecek

PERYÖN, çalışan mutluluğunun sırrını konuştu

TİM Gösteri Merkezi, Darüşşafaka Cemiyeti'ne teslim edildi

Acenteler, İskoçya’nın sanat ve tarihi güzelliklerini keşfetti

Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?

İstanbul Beylikdüzü'nde olta balıkçılığında 6. buluşma

'Elektrikli Araçlarda Lityum İyon bataryalar' kitabı tanıtıldı

Belçika-Türkiye Göç Anlaşması'nın 60. yılı

Konya'da 'Zamanını Aşan Miras' sempozyumu

Lodos, fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava nasıl?

BELMEK “Yıl Sonu Karma Sergisi” Başkentlilerle buluştu

Hafta sonu nasıl bir hava olacak?

Çocukluklarında başladıkları hediyelik eşya işinin patronu oldular

PTT'den 'Tezhip' pulları tedavülde

Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nda Anıtkabir'e ziyaret