Tarih: 09.09.2016 09:22

Adil Öksüz'ün GS'li futbolcularla fotoğrafı çıktı

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz darbe girişimini, ihanetin merkezi olarak bilinen Akıncı Hava Üssü`nde yöneten isimlerden biri oldan FETÖ`nün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz ve örgütün İstanbul İmamı Ahmet Kırmiç`in yer aldığı fotoğrafı ele ortaya çktı. Üsküdar FEM Dershanesi`nin çatı katında çekilen fotoğrafta, FETÖ yöneticilerinin dışında 6 Galatasaraylı futbolcu da var.

1994`TEN FOTOĞRAF HATIRASI

Önde en sağında şu an firari olan ve ülkenin dört bit yanında aranan Adil Öksüz bulunuyor. Öksüz`ün yanında ise FETÖ`nün önde gelen isimlerinden biri olan Ahmet Kırmıç var. O dönem FEM Dershanesi müdürü olan Kirmiç daha sonra FETÖ`nün en etkili isimlerinden biri haline geldi. 1994`te çekilen fotoğrafta GS`li futbolcular da var. O futbolcular Cihat Arslan, İsmail Demiriz, Benhur Babaoğlu, Yusuf Tepekule, Uğur Tütüneker, Arif Erdem ve Soner Tolüngüç. 6 futbolcu da GS`nin 1994 kadrosunda.

HAKAN ŞÜKÜR NEREDE?

FETÖ`nün futbol yapılanmasının önemli isimlerinden biri olan Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür ise fotoğraf karesinde yer almıyor. Fotoğraf karesinin sağ-altında bulunan Öksüz, Akıncı Hava Üssü`nde yakalanmış, mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Öksüz o günden bu yana kayıp. Fotoğrafta Öksüz`ün yanında yer alan Ahmet Kirmiç`in bir dönem örgütün spor oluşumuyla ilgilendiği bildirildi. FETÖ`ye yönelik yürütülen operasyonlarda, FETÖ`nün sporu gençleri tuzağa düşürmek için fırsat kullandığı ve işe önce futbolculardan başladığı tespit edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —