Bozcaada Tatili

Bozcaada Tatili

Bozcaada denilince akıllara üzüm bağları, bozulmayan doğası ve huzur veren sokakları geliyor

Bozcaada denilince akıllara üzüm bağları, bozulmayan doğası ve huzur veren sokakları geliyor. İnsanın buraya gelip de huzurla dolmaması mümkün değil. Çanakkale Geyikli iskelesinden feribota binilerek başlayan yolcuklukta ilk olarak Bozcaada kalesini görüyorsunuz.Dalgaların sesi ve deniz kokusu ile adaya doğru yol aldıkça o büyüleyici görüntüye kaptırıyor insan kendini. Feribot iskeleye vardığında karşınıza adanın Arnavut kaldırımlı yolları, restoranlar ve küçük butik oteller çıkıyor. Adaya günübirlik gelmiş olsanız bile havasını soluduktan sonra sizde ayrılamayacaksınız.

Bozcaada otelleri çoğunlukla butik otel tarzındadır ve hepsi organik ürünlerden oluşan açık büfe sabah kahvaltısı şeklinde hizmet vermektedir. Otel sahiplerinin güler yüzlü ve sıcakkanlı olması içinizi ısıtıp yüzünüze hafif bir tebessüm yayılmasına neden olacaktır. Hele ki sabah kahvaltılarında ki o çeşit çeşit reçellerinin tadına baktığınızda Bozcaada sizin de vazgeçilmezleriniz arasına girecektir. Özellikle her yerde karşımıza çıkmayan domates reçelinin tadına burada bakabilmek mümkündür. Sabah kahvaltınızı yaptıktan sonra güneşin altında parlayan Ayazma plajına doğru yol alıyorsunuz. Mavinin bin bir tonu sizi karşılıyor uzaktan. Deniz suyunun diğer bölgelere göre daha soğuk olduğunu söyleyebiliriz fakat bir kez tecrübe etti mi insan sanki baştan aşağıya yenilenmiş gibi hissediyor kendini.

Şehir hayatının tekdüzeliğinden şikâyet edenlerin mutlaka Bozcaada? ya gelip burayı görmesini tavsiye ediyoruz. Bozcaada otellerinin diğer tatil beldelerindeki otellerden farklı olduğunu belirtmekte fayda var. Burada büyük otellerdeki kargaşaya ya da resmiyete çok rastlayamazsınız. İnsanlarının daha cana yakın ve yardım sever olduklarını belirtmek gerekir. Adada gündüz saatleri kadar akşam saatleri de bir başka güzel ve eğlencelidir. Restoranların sokaklara kurdukları masalarda çeşitli yemeklerin lezzetine bakabilir ve bu rengârenk ışıklar altında sevdiklerinizle güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Yemeğinizi yedikten sonra mutlaka Bozcaada?nın sokaklarında dolaşmanıyı ve meydanda satış yapan cıvıl cıvıl tezgâhlara uğramayı unutmayın.. Ha birde unutmadan gidedeğiniz oteli seçmek için mutlaka http://www.bozcaadaotelleri.com/oteller sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın

Sizde klişelerden sıkıldıysanız, farklı, huzurlu, sessiz ve sakin bir tatil istiyorsanız mutlaka tatil rotanıza Bozcaada?yı da eklemelisiniz.

İlandır.



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.