Hande Yener`den rekor şarkıya klip geldi

Hande Yener`den rekor şarkıya klip geldi

Hande Yener, Haziran ayında piyasaya çıkardığı `Hepsi Hit Vol 1` albümü ile rekordan rekora koşuyor. Albümün çıkış parçası `Mor` ile satış ve müzik listelerini alt üst eden Yener, albümdeki diğer parçaların başarısı ile de iddiasını konuşturuyor.

Akşam`da yer alan habere göre sözü ve müziği Altan Çetin`e ait olan `Deli Bile` şarkısı Youtube`da klipsiz 18 milyon dinlemeye ulaşarak adeta rekor kırdı. Dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Yener, `Deli Bile` şarkısını kliplendirdi. Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen video klip, Bodrum`da gerçekleşti. Hande Yener`in evinde ve sanatçının kendisine ait olan Sebastian Beach&Sebastian Gece Kulübü`nde gerçekleşen çekimler yaklaşık 2 gün sürdü.

Hande Yener`in 1 gününü anlatan video klip, bilgisayar oyunu konsepti ile izleyiciye sunuluyor. Sabahtan akşama Yener`in tüm gününü izlediğimiz klipte görüntüler `Oyuna Başla` butonu ile başlıyor ve level atlayarak finish noktasına ulaşıyor.

KAMERAMAN HANDE

Hande Yener`in performans görüntülerinin yer aldığı video klipte Yener, kamerayı bu kez kendi kullandı.

Sebastian`da gerçekleşen çekimlerin çoğunu Hande Yener, selfie çubuğu ile gerçekleştirdi. Sanatçının kendi telefonu ile kaydettiği görüntüler klipte instagram konsepti ile yer aldı.

Klipsiz hit olan `Deli Bile` şarkısı, video klibi ile de yeni bir rekor kıracağa benziyor.