ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

Eski savcı böyle yakalandı!

Eski savcı böyle yakalandı!

Eski İliç Cumhuriyet Savcısı Bayram Bozkurt polisten kaçmaya çalışırken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Menderes ilçesinde bir iş adamının kiraladığı evde ciddi hareketlilik olduğu, eve girip çıkanların birbirlerine hakim, savcı, kaymakam diye hitap ettiği yönündeki ihbar üzerine inceleme başlatan polis, plakası bildirilen lüks araçlardan birini durdurdu.

Araç içerisindeki kişinin kendisini Sayıştay hakimi olarak tanıtması üzerine kimlik kontrolü yapan polis, bu kişinin meslekten ihraç edilen Sayıştay uzman denetçisi Nurettin Dündar, araçtaki diğer kişinin ise Menderes ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan iş adamı İsmail Özer olduğunu tespit etti. Dündar ile Özer gözaltına alındı.

KAÇARKEN AYAĞINI KIRDI

Adnan Menderes Havalimanı`nda olduğu belirlenen diğer araçta bulunan kişinin verdiği ifade doğrultusunda, eski İliç Cumhuriyet Savcısı Bayram Bozkurt`un İzmir`de saklandığı, buraya da Nurettin Bozkurt ile birlikte geldiği bilgisine ulaşıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucu Bozkurt`un Bornova ilçesinde saklandığı ev tespit edildi.

Ekiplerin geldiğini fark eden ve evden kaçan Bozkurt ile güvenlik güçleri arasında sokak aralarında kovalamaca yaşandı. Tel örgü üzerinden atlamaya çalışırken yere düşen ve ayağı kırılan Bozkurt, gözaltına alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan Bozkurt`un tedavisi sonrası Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüleceği belirtildi.



Anahtar Kelimeler:

Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı