Sağlıklı Bir Yaşam İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi gerekenler hakkında uyarılarda bulundu.

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, sağlıklı bir yaşamın tüm insanların en büyük isteklerinden birisi olduğunu söyleyerek, sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi gereken hususlara değindi.

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürü Aslan, `Halk Sağlığı Haftası` münasebetiyle yaptığı açıklamada, bu hafta kapsamında halk sağlığının ve koruyucu hekimlik hizmetlerinin toplum sağlığı açısından öneminin vurgulandığını söyledi.

Aslan açıklamasında, 2001 yılından beri Sağlık Bakanlığı önderliğinde kutlanan Halk Sağlığı Haftası`nın bu yılki temasının `Sağlıklı Yaşam` olarak belirlendiğini ifade ederek, `Halk Sağlığı`nın tanımını Yürütülen proje ve faaliyetler neticesinde; çevre sağlığı koşullarını düzelterek, bulaşıcı hastalıkları önleyerek, hastalıkların erken tanı ve koruyucu tedavisini sağlayarak, toplumdaki her birey için sağlıklı bir yaşam sağlayacak biçimde hastalıklardan korunmayı, yaşamın uzatılmasını, beden ve ruh sağlığı ile çalışma gücünün arttırılmasını sağlayan, eğitim çalışmaları ile toplumda sağlık bilinci oluşturan bir bilim ve sanattır. şeklinde tanımladı.



Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek