Tarih: 31.08.2016 21:44

Efkan Ala istifa 'Son dakika' Efkan Ala neden isfifa etti? - İçişleri Bakanı Ala'nın yerine kim geçti?

Facebook Twitter Linked-in

Son dakika Efkan Ala ile ilgili flaş bir gelişme var.. Son dakika Efkan Ala ile ilgili yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz..

İçişleri Bakan Efkan Ala neden istifa etti?, Efkan Ala`nın yerine kim geçti? sorularına istinaden İçişleri Bakanı Efkan Ala`nın görevi bırakması ve yerine görevi devralacak kişinin kim olacağı ile ilgi tüm detaylar haberimizde..

Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala`nın görevi bıraktığını, Cumhurbaşkalığı Külliyesi`nde Erdoğan ile başbaşa görüşmesinden sonra kamuoyuna duyurdu. İşte Efkan Ala`nın istifası ve yerine geçecek isim ile ilgili tüm gelişmeler haber7.com`da..

İÇİŞLERİ BAKANI EFKAN ALA`DAN SÜRPRİZ İSTİFA

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi`nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Başbakan Binali Yıldırım, görüşmenin ardından yaptığı sürpriz bir açıklama ile İçişleri Bakanı Efkan Ala`nın görevi bıraktığını duyurdu.

EFKAN ALA`NIN YERİNE KİM GEÇTİ?

Başbakan Binali Yıldırım ayrıca Efkan Ala`nın yerine İçişleri Bakanlığı`na Süleyman Soylu`nun getirildiğini açıkladı.

Süleyman Soylu`dan boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı`na ise Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu atandı.

EFKAN ALA NEDEN İSTİFA ETTİ?

Efkan Ala`nın flaş istifası nedeni  ile ilgili hükümet kanadından henüz bir açıklama yapılmadı.

YILDIRIM: EFKAN ALA`YA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı görevini bırakan Efkan Ala`ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

EFKAN ALA`DAN HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK

Sürpiz bir şekilde İçişleri  Bakanlığı gibi önemli ve zor görevi bırakan Efkan Ala`dan istifa ile ilgili henüz bir açıklama yok.

EFKAN ALA`NIN YERİNE GEÇEN SÜLEYMAN SOYLU`DAN İLK AÇIKLAMA

Başbakan Binali Yıldırım tarafından Efkan Ala`nın yerine de Süleyman Soylu`nun getirildiğinin açıklaması üzerine Soylu`dan ilk açıklama geldi.
Efkan Ala`nın yerine İçişleri Bakanlığı`na getirilen Süleyman Soylu ilk değerlendirmesinde,`Benim için de sürpriz oldu` dedi.

İLİŞKİLİ HABERLER


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —