Tarih: 31.08.2016 20:44

THY`den Moskova`ya uçuş rekoru!

Facebook Twitter Linked-in

THY KRİZİ FIRSATA ÇEVİRDİ

Sabah`ta yer alan habere göre
Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizi avantaja çeviren Türk Hava Yolları (THY), Ankara, Antalya ve İstanbul`dan Moskova`ya gerçekleştirdiği sefer sayılarını arttırarak bir günde Moskova`ya gerçekleştirdiği karşılıklı uçuş sayısını 11`e yükselterek yeni bir rekora imza attı.

Rusya`da Türkçe yayınlanan Gazetem gazetesinde yer alan habere göre Moskova`nın en büyük havaalanlarından Vnukovo Havaalanı`na İstanbul`dan günlük 3, Antalya`dan 6 uçuş ve Ankara`dan da haftada 2 uçuş gerçekleştiren THY`nin Vnukovo uçuş tablosunda haftanın iki günü 11 kez THY`nin adı yazıyor.

CHARTER SEFERLERİ HENÜZ BAŞLAMADI

Charter seferleri iznin çok geç verilmesi ve henüz charter uçuşlarına başlanmamasını fırsata çeviren THY, Türkiye-Rusya krizi süresince yaşanan yolcu kaybını çok kısa sürede telafisini yapıp artıya geçti. Özellikle Antalya`ya çok hızlı bir biçimde organize olarak günlük sefer sayısını 6`ya çıkaran THY`nin önümüzdeki günlerde Antalya`ya bir sefer talebi daha olduğunu ve günlük sefer sayısının 7`ye yükseleceğini belirten Vnukovo Havaalanı yetkilileri de yaşanan bu trafikten son derece memnun.

Rusya`dan toplam on şehirden Türkiye`ye karşılıklı sefer düzenleyen THY, Moskova haricinde St. Petersburg, Kazan, Ufa, Eketerinburg, Stavrapol, Astrahan, Soçi, Rostov ve Novosbirsk`e uçuş gerçekleştiriyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —