Tarih: 31.08.2016 19:00

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü, Fetö`den Açığa Alındı

Facebook Twitter Linked-in

MUĞLA`nın Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PYD soruşturması kapsamında açığa alındı.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne 2014 yılı Temmuz ayında vekaleten atanan evli ve iki çocuk babası Hasan Doğan, Mersin`de yürütülen FETÖ/PYD soruşturması kapsamında açığa alındı. Doğan`ın kadrosunun halen Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde olduğu ve açığa alma kararının da Mersin Valiliği tarafından verildiği kaydedildi. İki yıldır Fethiye`de görev yapan Doğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tepki protestolarına katılarak demokrasi nöbetlerinde ön sıralarda yer aldığı görülmüştü.

`KARAR GERİ DÖNECEKTİR`

Telefonda açıklama yapan Doğan, kararın kendisine yazılı olarak tebliğ edildiğini belirterek, Fethiye`den ayrılıp, Mersin`in Tarsus İlçesi`ne döneceğini söyledi. 1`i kız diğeri erkek 2 çocuğu olduğunu anlatan Doğan, 17-25 Aralık soruşturmasının ardından kızımı eğitim gördüğü okuldan almıştım. Ancak oğlum rahatsızlığı nedeniyle doktor tavsiyesiyle okulunda eğitim göremeye devam etti. Sonra bir sorun olursa bu konuyu izah edebileceğimizi düşündüm. Ancak Mersin`de yürütülen soruşturma kapsamında açığa alındığımızı öğrendim. Bu karar geri dönecektir dedi.

- Muğla




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —