Tarih: 31.08.2016 14:22

İdris Şahin kimdir?, Aslen nereli? - Son dakika İdris Şahin gözaltına alındı!

Facebook Twitter Linked-in

Son dakika İdris Şahin`e gözaltı haberi ve detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ak Parti Çankırı eski Milletvekili İdris Şahin FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ayrıca İdris Şahin`in evinde ekipler tarafından arama yapılıyor. Peki İdris Şahin kimdir?, İdris Şahin aslen nereli?, İdris Şahin neden gözaltında? gibi sorularını yanıtlarını ve İdris Şahin`in biyografisi haber7.com`da..

İDRİS ŞAHİN`E FETÖ ŞOKU!

Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkan Vekili Av. İdris Şahin FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında Ankara`da gözaltına alınan İdris Şahin`in evinde ve iş yerinde aramalar gerçekleştirildi.

İDRİS ŞAHİN KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

18 Mart 1974`de Çankırı`da doğan İdris Şahin  Türk siyasetçidir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Şahin, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde 24. Dönem Çankırı Milletvekili olarak seçilmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —