Karamandan.com yerel haberlerde öne çıkıyor

Karamandan.com yerel haberlerde öne çıkıyor

Ölçülebilir olması internetin en belirgin özelliği olarak diğer reklam ve haber organları arasında öne çıkmasını sağlıyor

Ölçülebilir olması internetin en belirgin özelliği olarak diğer reklam ve haber organları arasında öne çıkmasını sağlıyor. Haberinizin ya da reklamınızın gazete, televizyon ya da radyoda kaç kişiye ulaştığını asla bilemezken internette kaç kişinin gördüğünü hatta tıkladığını görebiliyorsunuz. Örneğin radyoda ya da televizyonda reklamınız yayınlanırken kaç kişi izliyor-dinliyor. Bunlar arasında kaç kişi sizin ulaşmak istediğiniz hedef kitleye mensup? Bunu bilemezsiniz. Gazetede de durum çok farklı değil. Zaten sınırlı sayıda basılan yerel gazetelere reklam verdiğinizde reklamın direk satışa dönüp dönmediğini ölçmeniz çok mümkün değil. Fakat internet milyonlarca insanın her gün takıldığı bir mecra olarak insanlara reklam gösterir ve sadece reklamla ilgilenen o reklamı tıklar. Bu da doğru hedef kitleye ulaşmada en doğru yöntemdir.  Bir internet sitesine reklam verdiğinizde o reklamı siteye giren herkes görür ama sadece o ürüne ya da hizmete ilgi duyanlar tıklar. Böylece doğru kişiye ulaşmış, online satış yapıyorsanız ürününüzü satmış olursunuz, ek olarak da o kişiyi kendi sitenize çekmiş olursunuz. Böylece sizinle daha fazla meşgul olmasını diğer ürün ve hizmetlerinizi görmesini sağlamış olursunuz. İnternet reklamının diğer bir faydası da; bu sayede sitenizin ziyaretçi sayısı artar ve google nazarında üst sayfalara çıkarsınız.

GOOGLE NEWS ÇOK ÖNEMLİ

Reklam verenlere tavsiyemiz, ?Google News? kayıtlı sitelere reklam vermeleridir. Bu, internet aleminin patronu Google?ın haber sitesi diye onayladığı ve arama motorunda ?Haberler? sekmesinde çıkan içerikleriyle ciddi ve kurumsal bir site olduğu anlamına gelir. Bu anlamda Anadolu?da örnek gösterebileceğimiz en iyi site Karaman www.karamandan.com yerel haber sitesi.  Karamandan.com haber sitesi ilk başta orijinal yazılımı ile dikkat çekiyor. Site Karaman halkının habere en hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmalarını sağlarken, yerel firmaların da en etkili reklam mecrası olmuş. 10 yıldır yayın hayatında olan site Google News kayıtlı ve Google Resmi Partneri olmasının avantajlarını okurlarına ve reklam verenlere sunduğu gibi Karaman haber ve diğer duyuru ve ilanlarında da çok iyi reytinge sahip. Haber haricinde en iddialı olduğu alan ise Karaman satılık daireler ve emlak ilanları olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Karamandan.com ?un yaptığı tanıtım yazıları, özel haberler, Karaman video ve fotoğraf galerileri de oldukça ilgi çekiyor. Karaman gündem haberleri Karaman halkının büyük çoğunluğu tarafından bu siteden takip ediliyor.

KARAMANDAN.COM BAŞARISININ ALTINDA NE VAR

Anadolu yerel medyası arasında öne çıkmayı başaran bu siteyi aylık 750 Bin kişi ziyaret ediyor ve her ay 2 Milyondan fazla haber sayfası gösterimi yapılıyor.  Bunun sırrı elbette ilk önce çok çalışmak gayret etmek olsa gerek. Ayrıca sosyal medyayı çok iyi kullanmak ve iletişim kanallarının her an açık olması en başta sayılabilir. Karamandan.com Karaman?ın en iyi haber sitesi olarak ziyaretçileri ve reklam verenleri ile sıkı bir irtibat halinde olduğu bölgede biliniyor. Facebook, Twitter, instagram ve Pinterest  başta olmak üzere sosyal medya sayfa ve grupları, Whatsapp grupları ve 0850 302 20 82 numaralı müşteri hizmetleri ile 7/24 iletişime açık görünüyor.

Son söz olarak Karamandan.com haber sitesinin Karaman?da ANT Reklam ve Organizasyon Ajansı bünyesinde bir kurum olduğunu ifade edelim. Şirket bünyesinde yine bölgeye hitap eden Ereglihaberleri.com, Ermenekhaberleri.com ve Muthaber.com sitelerinin de sahibi.  

Ajans Başkanı Âdem Kocatürk 2017 yılı içersinde ciddi bir yatırımla ulusal bir haber sitesi ve küresel bir edebiyat sitesi ile daha büyük kitlelere ulaşmaya çalışacağını söylüyor.

Siteyi detaylı incelemek için web adresi:  www.karamandan.com

İlandır.



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.