İsmail Kahraman'dan Che Guevara çıkışı! - İsmail Kahraman Che tişörtlerine tepki gösterdi!

İsmail Kahraman'dan Che Guevara çıkışı! - İsmail Kahraman Che tişörtlerine tepki gösterdi!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan Che Guevara çıkışı, İsmail Kahraman'ın son yıllarda yaygınlaşan Che Guevara tişörtlerine tepkisi haberimizde.. TBMM Başkanı İsmail Kahraman dün akşam memleketi Rize'de katıldığı programda Che Guevara'yı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman`dan Che Guevara çıkışı, İsmail Kahraman`ın son yıllarda yaygınlaşan Che Guevara tişörtlerine tepkisi haberimizde.. TBMM Başkanı İsmail Kahraman dün akşam memleketi Rize`de katıldığı programda Che Guevara`yı ve Türkiye`de bazı genç kesimler tarafından ilgi duyulmasına, bilhakis Che`nin fotoğraflarının tişörtlere basılıp gençlerin özendirilmesini eleştirdi. İsmail Kahraman ayrıca `Türk gençlerine kendi tarihimizin anlatılarak sevdirilmesi gerektiğini` dile getirdi. İşte İsmail Kahraman`ın o Che Guevara çıkışının görüntüleri ve  İsmail Kahraman`ın Che Guevara tişörtlerine tepkisi ile ilgili diğer detaylar haber7.com`da..

İSMAİL KAHRAMAN: CHE GUEVARA TİŞÖRTLERİ OLMAMALI

Rize`de ilk kez gerçekleştirilen Fetih Kutlaması`nda konuşan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, gençlere kendi tarihimizin öğretilip sevdirilmesi gerektiğini belirterek, Che Guevara`nın resimlerinin Türk gençlerinin tişörtlerinde olmaması gerektiğini söyledi.

KAHRAMAN: CHE DENEN EŞKIYA...

İsmail Kahraman, Türk gençlerine kendi tarihimizin anlatılarak sevdirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, Devlis var. Yani Liseli Devrimciler. Che Guevara`nın gömleklerini giymişler. Che Guevara 39 yaşında öldürülen, bizzat kendisinin infazlar yaptığı bir katil kişilik. Bir gerilla. Bolivya`da, Küba`da, Güney Amerika`da faaliyette bulunan bir eşkıya benim liseli gencimin yakasında, göğsünde olamaz. Olmamalı. Bağı yok benimle. Köküm bir değil. Tarihim bir değil. Benim kendi tarihim ve insanlarım var. Onlarla övüneceğim. Garip. Fatih`i Dünya tanıyacak ama Türkiye tanımayacak dedi.

 

Kutlama programında Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, İsmail Kahraman`a ahşap işleme bir alem hediye etti.

 

 



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride