Latif Erdoğan FETÖ`nün sırlarını anlattı

Latif Erdoğan FETÖ`nün sırlarını anlattı

Gülen?in eski sağ kolu Latif Erdoğan, Altunizade?deki FETÖ üssü gibi FEM binasının sırlarını anlattı:

Sabah`tan Fatih Ulaş`ın haberine göre FETÖ`nün İstanbul- Altunizade`deki gizli dehlizlerle dolu casusluk üssünü andıran merkezini Fetullah Gülen`le birlikte o binada yıllarını geçiren Latif Erdoğan değerlendirdi. Gizli geçitlerin sırrını Sabah`a anlatan Erdoğan, Emniyetteki sorguları sırasında merdivende çekilmiş meşhur fotoğrafta yer alan darbeci askerlerden, Akın Öztürk haricinde tamamını o binada gördüm dedi.

Altunizade`de Sabah`ın fotoğrafladığı FEM Dershanesi`nin 5`inci katındaki Gülen`in üssünü anlatan Latif Erdoğan, Gülen`in müstakil bir evde kalmayıp da dershane binasında kalmasının kamuflaj amaçlı olduğunu söyledi. Erdoğan, örgütün Altunizade`deki, casusluk tesisini andıran binada neler yaptığını şöyle anlattı:

3-4 KEZ TADİLATAN GEÇTİ

Genelde FEM Dershanesi`nin personeli olmayan, talebeyle ilişiği olmayanlar Gülen`le görüşeceği veya kendi aralarında toplantı yapacağı zaman evvela arabalarla gelir, garaja girerdi. Yayan gelinmezdi. Garajdan özel bir asansörle en üst kata çıkılırdı.

Otel odası gibi kullanılan odalara misafirhane denir. Dışarıdan gelenler için, 100-200 kişinin kalabileceği odalar olurdu.

Binada sonradan çok değişiklik yapıldı. 3-4 kez tadilattan geçirildi. İlk başta 2 katlıydı.

500 BİN DOLARLIK AKVARYUM

Özel odasını ve tüm ayrıntıları kendisi dışında Cevdet Türkyolu bilir.

Bina o dönem çok şatafatlı yapılmıştı. O günkü parayla 500 bin dolar tutarında akvaryum vardı.

Bir oda kadar büyük bir akvaryumdu. İçinde yüzlerce çeşit balık vardı. Onun yemi, bakımı ayrı bir işti. Akvaryumun özel bakıcısı vardı.

Her türlü örgütsel toplantı orada yapılıyordu. Her gün toplantı olurdu. İl imamları toplantısı ayda bir yapılırdı. Zaman, Samanyolu, Bank Asya gibi kuruluşların haftada bir toplantısı olurdu.
Haftada bir Gülen`le röportaj da yapılırdı. Ben de yaptım. Esnaf tüccar, işadamları çağrılır, dinleyici olarak katılırlardı.

Orası çok hinterlandı geniş bir yerdi, sirkülasyon çok olurdu.

Emniyetteki sorguları sırasında merdivende çekilmiş meşhur fotoğrafta yer alan darbeci askerlerin, Akın Öztürk haricinde, tamamını gördüm. O generallerin kimi o dönem askeri öğrenciydi, kimi de teğmendi. O fotoğraftaki herkesi tanıyorum.

DİĞER OKULLAR DA VAR

Bazen Gülen bir bahaneyle bulunduğu yere gelip gitmeleri yasaklardı. En yakınları bile o dönem yanına gidemez, bulunduğu kata çıkamazdı. Muhtemelen o dönemde yurt içindeki ve dışındaki görüşmelerini yapardı.

Bütün okulların ve dershanelerin üst katında, hem genel toplantılar için hem de Gülen geldiği zaman kalması için böyle üst katlar hazırlanırdı. Ankara`da Samanyolu Koleji, İzmir`de Yamanlar ve Bozyaka`da, Konya`da hep benzer yapılar vardı. Bunların hepsinde özel asansör vardı, giriş çıkışlar doğrudan yukarı olsun, oradaki insanlar gelenleri görmesin diye...

`MUTLAKA TESLİM ALINMALI`


FETÖ`nün halen yüzde 80 ayakta olduğunu söyleyen Latif Erdoğan, Gülen`in teslim alınmasının çok önemli olduğunu şu cümlelerle vurguladı: Teslim edilirse bundan sonra bu tür kalkışma ve darbe girişimlerini beceremezler. Örgütün bütün hedefi Gülen`i dünya halifesi yapmaktır. Ama Gülen teslim alınırsa bu gaye boşlukta kalır.

FUTBOL DÜNYASI DA O SALONA GELMİŞ

Latif Erdoğan, firari Hakan Şükür gibi meşhur futbolcuların Gülen`le çekilmiş görüntülerinin olduğu buluşmanın da bu binanın büyük salonunda gerçekleştiğini aktardı. Erdoğan, gazeteciler, siyasiler ve sanat çevresiyle de yine bu binada görüşüldüğünü aktardı.


genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.