Tesettür Giyimde Şıklık ve Muhafazakarlık

Tesettür Giyimde Şıklık ve Muhafazakarlık

Giyim sektöründe öze bir yere sahip olan ve birçok marka ve tasarımları ile dikkat çeken tesettür giyim, ürün yelpazesi son derece geniş bir sektördür

Giyim sektöründe öze bir yere sahip olan ve birçok marka ve tasarımları ile dikkat çeken tesettür giyim, ürün yelpazesi son derece geniş bir sektördür. Elbiselerden tuniklere, feracelerden pardösü ve eşarplara kadar oldukça fazla çeşidi bulunmaktadır. Muhafazakar bayanlar için son moda ürünleri ile hizmet sunan internet siteleri, uygun ödeme seçenekleri ve kampanyaları ile hanımların 7/24 hizmetindedir. Kaliteli ve güvenilir tesettür giyim siteleri her zaman hanımların uğrak yeri olmuş ve günden güne satışlarını arttırır olmuştur. Her geçen gün yepyeni kreasyonlar piyasaya sunulmakta ve müşteri talepleri doğrultusunda kalite uygun fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

TESETTÜR GİYİM NEDİR?

Örtünmek anlamına gelen tesettür, kısaca vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyinmektir. Günümüz modasında yerini almış ve her zevke hitap eden çeşitleri ile birbirinden şık ve zarif modeller internette hanımlara sunulmuştur. Özellikle tesettür elbise rahatlığı ve şıklığı ile çok tercih edilmektedir. Her renk ve modelde farklı tasarımları ile muhafazakar hanımların beğenisine sunulan tesettür elbiseler, tesettür modasını temsil eden en önemli parçalardandır. Abiye elbiselerden günlük ve spor modellere kadar birçok çeşidi bulunmaktadır.

Gözde markaların buluştuğu online alışveriş siteleri birbirinden güzel ve şık tesettür elbiseleri ile dikkat çekmektedir. Artık büyük firmalar da keasyonlarında tesettür giyime yer vermektedir. Hem kapalı hem de şık ve zarif elbiseleri ile tesettür giyim firmaları muhafazakar ve modayı yakından takip eden bayanların gözbebeğidir. Eşarptan ayakkabıya kadar bir bütün olan tesettür giyim ürünleri, oldukça çok çeşitlidir. Canlı renkli ve işlemeli elbiselerden sade ve spor elbiselere kadar elbise kategorisinde her zevke hitap eden modeller bulunmaktadır.

 TESETTÜR GİYİM ÜRÜNLERİ

Kültürlere göre tesettür giyim tarzı farklılık gösterse de ülkemizde tesettür giyim sektörü kendine çok iyi bir yer bulmuş ve günden güne büyüyen bir sektördür.

Pardösü

Elbise

Tunik

Pantolon

Ferace

Eşarp

Kap

Tüm bunlar tesettür giyimin birer parçası olup muhafazakar hanımlar için özellikle farklı zevklere göre tasarlanmıştır. Tesettür tunik kullanım rahatlığı bakımından hanımlar tarafından çok tercih edilmektedir. Renkli, düğmeli ve fermuarlı tuniklerden sade ve bütün parça tuniklere kadar oldukça fazla çeşidi bulunmaktadır. Kesim olarak oval, düz, asimetrik veya köşeli kesimlerin yanında içli dışlı takım tunikler de en çok tercih edilen modeller arasındadır. Tayt veya pantolonla kombine edilen tesettür tunikler, kullanılan eşarp ve ayakkabılarla da şık ve zarif bir bütünlük oluşturmaktadır.

Son zamanlarda moda olan lazer kesim tunikler oldukça dikkat çekici ve şıktır. Penye veya kumaş türleri olup, gömlek yaka ya da düz tasarlanmaktadır. Tunik boyları her zevke göre değişmekte, diz üstü tuniklerin yanında elbise uzunluğunda tunikler de üretilmektedir. Kenarları biyeli hırka tarzı tunikler de genç bayanlar arasında çok tercih edilen modellerdendir. Teknolojinin ilerlemesi ile dijital baskılı modelleri de üretilmeye başlanmıştır. Gömlek tarzı ve gömlek cepli olanlar oldukça kullanışlıdır. Pileli ve düz çeşitlerin yanında fiyonklu ve kendinden yelekli olanları da dikkat çekicidir.

Tesettür giyim son derece şık ve zarif modelleri ile tüm bayanların dikkatini çeken kaliteli bir giyim tarzı olmuştur. Tesettür giyim sektörü her zevke ve her yaşa uygun giyim çeşitleri ile her geçen gün daha da büyümekte ve çeşitlenmektedir. Online alışveriş siteleri tesettür giyimde en çok ziyaret edilen siteler arasında olup muhafazakar hanımların alışverişlerinde ilk adresleri olmuştur. Uygun ödeme seçenekleri ve ürün çeşitleri ile mağaza-mağaza dolaşmadan bilgisayar başında hanımlar alışverişlerini yapmakta ve hayallerindeki tesettür giysilere kavuşmaktadır.

İlandır.



2023'te 20 bin 110 mali aracı kuruluş faaliyette bulundu

Ekonomik 'güven' arttı!

Kılıçözgürler, en güçlü kadın CEO’lar listesinde

Dış dengede olumlu gelişme! Dış ticaret açığı hızla azalıyor

Marmara'da işverenler istihdamda artış bekliyor

Cargill’in 1000 Çiftçi 100 Bereket programı altıncı yılında 27 ile ulaştı

Kredi kart borçlarına yapılandırma! Azami faiz oranları değişti

Maliye'den yeni uygulamalar... Ba-Bs formları tarih oldu

E-ticarette hacim büyüyor... Her 5 satıştan 1'i online!

Büyük ölçekli girişimler ithalatta önde... İhracat ve ithalat büyük şirketlerin gölgesinde kaldı

Bayrampaşa’da ilk Ticaret Mahalle

Küçükoğlu: ‘’Çağdaş bir Türkiye için bağımlılıklarımızı azaltmak zorundayız’’

Adidas'a rekabet soruşturması

TECNO ve MediaTek, ortak yapay zeka laboratuvarı kurdu

Ticaret Bakanlığı tasarım tuzaklarına dikkat çekti