Hakan Şükür'den geri vites! - Hakan Şükür şaşırtan FETÖ açıklamaları!

Hakan Şükür'den geri vites! - Hakan Şükür şaşırtan FETÖ açıklamaları!

Türkiye'nin içinden geçtiği bu zor ama bir o kadar manidar olduğu bu dönemde, terör örgütü FETÖ ile bağlantısını kesmeyen, bilhakis FETÖ'ye daha çok Türkiye'nin içinden geçtiği bu zor ama bir o kadar da manidar olduğu bu dönemde, terör örgü

Türkiye`nin içinden geçtiği bu zor ama bir o kadar da manidar olduğu bu dönemde, terör örgütü FETÖ ile bağlantısını kesmeyen, bilhakis FETÖ`ye daha çok destek veren Hakan Şükür geri adım atmaya başladı. 15 Temmuz başarısız darbe girişimi ardından OHAL kararnamesi ile birlikte FETÖ terör örgütü soruşturmaları kapsamında Hakan Şükür`ün mal varlığına el konulmuş, babası da gözaltına alınmıştı. Tüm bu olaylar karşısında sessisliğini bozan Hakan Şükür FETÖ konusunda fikir değiştirmiş gibi görünüyor. Hakan Şükür twitter hesabından yaptığı açıklamalarda FETÖ`yu lanetleyerek dikkatleri tekrar üzerine çekti. Peki FETÖ`cü Hakan Şükür FETÖ hakkında neler dedi?. İşte yanıtı ve Hakan Şükür hakkındaki tüm gelişmeler haber7.com`da..

HAKAN ŞÜKÜR GERİ ADIM ATTI

Hakan Şükür FETÖ hakkında açıklamaları bu kez şaşırttı. Fetullahçı Terör Örgütü`nün  15 Temmuz darbe girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkarılan ve babası bu kapsamda tutuklanan Hakan Şükür sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla geri adım attı.

17 Aralık`tan bir gün önce milletvekili olduğu AK Parti`den istifa eden ve her fırsatta teröristbaşı Fetullah Gülen`e kalkan olan Hakan Şükür, ailesinden kimsenin FETÖ ile bağlantısı olmadığını iddia etti.

FETÖ`nün yaptıkları karşısında üzgün ve şaşkın olduğunu açıklayan Hakan Şükür, darbe girişimi lanetledi ve şehitlere rahmet diledi.

Hakan Şükür`ün 200 milyon değerindeki gayri menkuluna el konulmasının ardından bu açıklamayı yapması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları da Şükür`ün açıklamalarına tepki gösterdi.

BABA SERMET ŞÜKÜR OĞUL ŞÜKÜR  GANİMET ZENGİNİ ÇIKTI

FETÖ soruşturması kapsamında Sakar Cumhuriyet Başsavcılığı, Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür`ün FETÖ`ye finansal destek sağladıklarının belirlenmesi üzerine tüm mal varlıklarına el konulmasına karar vermişti.

Hakan Şükür ve babasının 200 milyon değerinde gayri menkulu olduğu ortaya çıkmıştı.

İşte Hakan Şükür`ün o FETÖ açıklamaları: