Tarih: 24.08.2016 16:44

Diyarbakır ve Bingöl'den acı haber:5 Şehit

Facebook Twitter Linked-in

Güneydoğu`da 5 askerin şehit olduğu haberi geldi.

Diyarbakır`ın Lice ilçesinde ve Bingöl`ün Karlıova ilçesindeki operasyonlarda sırasında çıkan çatışmada ve PKK`lıların EYP`yi infilak ettirmesi sonucunda iki ilde 5 asker şehit oldu.

LİCE`DE ÇATIŞMADA 4 ŞEHİT

Diyarbakır Lice`de yürütülen terör örgütü PKK`ya yönelik operasyonda teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Bu çatışmada 4 asker şehit oldu. Bölgedeki operasyonun devam ettiği bildirildi.

BİR ACI HABER DE BİNGÖL`DEN

Bingöl`den de acı bir haber geldi. Bingöl`ün Karlıova ilçesinde bulunan Cehennem Ormanları`nda PKK`lı teröristlere yönelik operasyon sırasında, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda uzman çavuş Kerim Üye şehit düştü.

PKK OPERASYONUNA HAVADAN DA DESTEK VERİLİYOR

Karlıova Cehennem Ormanları`nda PKK`lılara yönelik operasyon iki gün önce başlamıştı. Operasyona havadan da destek verilirken bölgede PKK`lıların etkinliğinin devam ettiği ve bu kapsamda operasyonların sürdüğü bildirildi.

EYP`nin patlatılması sonucunda şehit olan uzman çavuş Kerim Üye`nin Afyonkarahisarlı olduğu açıklandı.

DÜN DE ACI HABERLER GELMİŞTİ

Karlıova`dan dün de acı haberler gelmişti. Dün PKK`lı teröristlerle geçici köy korucuları arasında çıkan çatışmada koruculardan İdris Demir ile Tarık Aydemir şehit düşmüştü.

PKK DÜN 4 İLDE SALDIRDI

PKK`ya yönelik operasyonların yanı sıra hain tuzaklar da kuruluyor. Dün 4 ilden PKK saldırısı haberi gelmişti. Terör örgütü PKK, Şırnak, Hakkari, Van ve Bingöl`de hain saldırılar gerçekleştirmiş ve terör eylemleri sonucunda 3 güvenlik görevlisi şehit olurken 5`i de yaralanmıştı.

Ajanslar 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —