İtalya'da deprem! - SON DAKİKA - İtalya'daki depremde ölü ve yaralılar var!

İtalya'da deprem! - SON DAKİKA - İtalya'daki depremde ölü ve yaralılar var!

Son dakika İtalya deprem haberi ve İtalya'daki depremin devamında yaşanan gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.. Avrupa'nın en büyük ülkelerinden İtalya'da gece 3:30 civarında büyük bir deprem meydana geldi. 6.2 şiddetinde gerçekleş

Son dakika İtalya deprem haberi ve İtalya`daki depremin devamında yaşanan gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.. Avrupa`nın en büyük ülkelerinden İtalya`da gece 3:30 civarında büyük bir deprem meydana geldi. 6.2 şiddetinde gerçekleşen İtalya`daki depremde ne yazık ki can kaybı da var. İtalya`nın Rieti şehrinde yerin 10 kilometre altında oluşan şiddetli sarsıntı çevre şehir Roma`da da duyuldu. Peki İtalya`daki deprem de kaç kişi yaşamını yitirdi?. İşte yanıtı ve İtalya`daki deprem ilgili son dakika gelişmeler haber7.com`da..

İTALYA`DA DEPREM: 14 ÖLÜ

Güney Avrupa ülkesi İtalya`nın Rieti kentinde 6.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem Roma`da ve diğer komşu şehirlerde de şiddetli hissedildi.

İtalya Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü, (INGV) merkez üssünün Rieti kentine bağlı Accumoli bölgesinde meydana gelen depremin , yerin 10 kilometre altında olduğunu açıkladı.

Yerel saatle 03.36 sıralarında meydana gelen deprem, Accumoli`ye yaklaşık 110 kilometre mesafede bulunan başkent Roma`da ve diğer komşu şehirlerde de şiddetli hissedildi.

İTALYA`NIN ACI GÜNÜ: 14 ÖLÜ ONLARCA YARALI

İtalya`daki şiddetli depremde 14 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken onlarca yaralının bulunduğu ifade edildi.