Bakan açıkladı: Bizzat biz götüreceğiz!

Bakan açıkladı: Bizzat biz götüreceğiz!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fethullah Gülen'in iadesine ilişkin dosyayı bizzat Adalet Bakanı ile kendisinin ileteceğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linkevicius ile Dışişleri Resmi Konutu`nda görüştü. Heyetler arası görüşmelerin ardından Çavuşoğlu ve Linkevicius ortak basın toplantısı düzenledi.

BU YÜZDEN ERDOĞAN BİRİNCİ HEDEF

Toplantıda sınırın DAEŞ`ten temizlenmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Çavuşoğlu, Ilımlı muhalefet başta olmak üzere DAEŞ`le mücadele eden güçlere destek verebiliriz. Top atışlarıyla da destek verdik. Bundan sonraki süreçte de desteğimiz devam edecektir. Çünkü Türkiye DAEŞ`in birinci hedefi olmuştur. Çünkü Türkiye 4000`e yakın kişiyi sınır dışı etmiştir.DAEŞ`e en büyük darbeyi biz vurduk. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan birinci hedeftir. dedi.

DOSYALARI BİZZAT BİZ İLETECEĞİZ

Fethullah Gülen`in iadesine ilişkin konuşan Bakan Çavuşoğlu, Gülen ile ilgili heyet geliyor. Yarın da özellikle Adalet Bakanlığı`nda toplantılar devam edecek. Biden ile de tüm bu süreci bir kere daha görüşeceğiz. Daha sonra bizden bir heyet Ankara`ya gidecek. Dosyayı iletmek üzere Adalet Bakanımız ile de bizzat gitmeyi planlıyoruz.Beklentimiz çok uzatılmadan Terörist Başı Gülen`in bize iade edilmesidir. dedi.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride